91

Какво ни чака в годината на Дървения дракон

Според китайския хороскоп 2024-та е годината на Дървения дракон. Тя започва от 10 февруари 2024 г., когато се празнува китайската Нова година и завършва на 28 януари 2025 г.

Това ще бъде година на растеж, трансформация и изобилие! По отношение на петте елемента Дървеният дракон се свързва с елемента дърво, което представлява растеж, гъвкавост и креативност. Това предполага, че родените през тази година може да са особено иновативни и адаптивни, с талант за намиране на нови решения на проблеми. 

Най-щастливите китайски зодии през 2024 г. ще бъдат Маймуните, Петлите и Прасетата. След това, с не толкова много късмет, идват Волове, Зайци, Кози и Кучета. 

Драконът символизира сила, благородство, чест, късмет и успех в традиционната китайска култура. Той е свръхестествено същество без паралел по талант и съвършенство.

Сред животните от китайския зодиак Драконът е единственото въображаемо животно. Китайският дракон е най-жизненият и могъщ звяр в китайския зодиак, въпреки че Драконите имат скандална репутация като притежаващи остър език.

В древни времена хората са смятали, че Драконите са най-подходящи да бъдат лидери на света с техните характерни черти на господство и амбиция. Надарени с вродена смелост, упоритост и интелигентност, Драконите са ентусиазирани и уверени. Те не се страхуват от предизвикателствата и са готови да поемат рискове.

Въпреки това Драконите понякога се смятат за агресивни, а ядосаните  не са отворени за критика. Не се смятат за дразнещи и арогантни. Вместо да следват традицията, те се стремят към гладко бъдеще.

Най-подходящи зодиакални знаци с Дракон са: Плъх, Маймуна или Петел, а най-малко съвпадащият зодиакален знак е с Куче. 

Драконите обичат да приемат предизвикателства и да поемат рискове. Някои подходящи професии включват: журналист, учител, учител, адвокат, инженер, архитект, брокер и продавач.

Известни хора от годината на Дракона:

Чарлз Дарвин: роден на 12 февруари 1809 г., Земен дракон

Брус Лий: роден на 27 ноември 1940 г., Златен дракон

Джон Ленън: роден на 9 октомври 1940 г., Златен дракон


Владимир Путин: роден на 7 октомври 1952 г., Воден дракон

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Китайски

Китайски

01.01.2024 | 09:30

Надървен дракон много интересно . Колко е надървен.

Отговори
1 0
Чака и един

Чака и един

01.01.2024 | 09:29

Дървен китайски ФАЛОС .КОЙ ВЯРВА НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ . само някой пени...с задръстен.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?