1939

Какво направи Светлана с Христиан Гущеров? Няма да го познаете

Светлана Гущерова обърна живота си на 180 градуса след срещата с любимия си и от палава плеймейтка стана любяща съпруга, грижовна майка и бизнес дама


Животът в дома на толкова богат мъж ѝ е дал голямо самочувствие, с което по-смело да върви напред - после да не кажете, че парите не правят истински чудеса. С три малки деца у дома родната моделка все пак успява да намери време и да развива собствен бизнес за луксозни пижами, които според нея са перфектното домашно облекло. Забелязали сме, че богатите съпруги напоследък масово прибягват до бизнес именно с дрехи и аксесоари - явно се печелят добри пари след големите инвестиции, а в същото време не е толкова голяма занимавка.
 
Щастливите родители често намират време за пътувания на места, от които се връщат с пълни торби с маркови дрешки - цените за тях никога не са били проблем, така че смело грабят и двамата. На всички снимки в социалните мрежи можем да видим Светлето само със супер луксозни дрешки на световни марки. Тук обаче друго е по-интересното, пише vbox7.


Нейният любим Христиан никога не е изглеждал като човек, който държи на това как изглежда, но след бракосъчетаването с плеймейтката нещата стоят по съвсем друг начин. Като една любяща и грижовна съпруга Светлана държи и мъжът ѝ да носи маркови дрехи и аксесоари, за да показват ежедневно високия си стандарт на живот. В момента двамата са във Виена и от една тяхна снимка виждаме колко много Гущеров е променил начина си на обличане - промяна наистина има.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Светльо

Светльо

29.11.2022 | 03:35

Свинче, курве и пр.

Отговори
18 2
Дани

Дани

29.11.2022 | 09:44

“Много добре изглежда,Хриси”, ТУБА В РИЗА!Прекрасен е

Отговори
17 2
Шиб

Шиб

30.11.2022 | 14:46

Е майка ти гейчо

Отговори
0 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?