1939

Какво намери в нея? Първата официална СНИМКА на Ергенът и гаджето му взриви мрежата

Първият ерген Виктор Стоянов, по когото месеци наред въздишаха родните бръмчалки, най-накрая се показа официално с половинката си Мария. Договорът на мачото с предаването изтече и вече не е нужно да се преструва на необвързан мъж, но фенките скочиха срещу избора му на любима и коментират в мрежата, че е доста невзрачна.

Официалната приятелка на Виктор видимо се различава от всички кандидатки за сърцето му. Мария няма пластични корекции по себе си. Облича се скромно и е едва на 25 години. Мария е от известно семейство с възможности, а преди време самата тя е вносител на известна алкохолна напитка, писа „България Днес“.

Малко преди старта на новия сезон на шоуто по bTV Стоянов вече има свободата да се разхожда с приятелката си - блогърката Мария Тарашманова. Тя побърза да качи снимки в личния си профил за да сложа край на слуховете. Кадрите са правени по време на техни пътуване още преди месеци, но едва сега виждат бял свят.

Мария и Виктор се запознават малко след снимките на предаването в Турция миналото лято, издават близки до двойката. Първоначално, след  като връзката им стана известна, имаше слухове, че тя датира още преди шоуто и през цялото време Виктор само се е преструвал на необвързан. Истината е, че по време на снимки той наистина е бил сам, но излъчването на епизодите по телевизията продължи месеци след края на снимачния процес.

Тъй като тайната за личния живот на Ергена по време на предаването е основна точка от договора му с продуцентите мачото стриктно крие гаджето си.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Komentatiro

Komentatiro

16.09.2022 | 08:31

Най-вероятно неподправената ѝ натурална красота го е привлякла. А щом има пари и възможност да се облече с маркови парцалки, но не го прави, явно има и ум в главата си.

Отговори
8 0
Какво намери в нея

Какво намери в нея

15.09.2022 | 09:29

Най-вероятно нещо между краката и

Отговори
1 7
Да така е

Да така е

14.09.2022 | 21:27

Хиляди пъти е по "взрачна" от простакесите в предаването... с джуки, цици, задници, бенки и усти на акула.....

Отговори
35 3
Петър

Петър

14.09.2022 | 12:55

И какво значи "невзрачна"? Съвсем нормално момиче, според мен. Трябва ли да е с надути джуки, цици и задник, за да е "взрачна"?? Който пише такива статии трябва да се засрами.

Отговори
70 1
Lucky

Lucky

14.09.2022 | 13:36

Съвършено вярно!

Отговори
21 2
Мечтател

Мечтател

14.09.2022 | 11:56

Намерил е красиво момиче. Може би, трябваше да вземе една от ония коригирани разпоретини дето децата и кучетата бягат от тях?

Отговори
56 0
Edin

Edin

14.09.2022 | 08:09

Не знам какво е намерил глупава редакцийке, но момичето изглежда поне естествено, за разлика от другите тунинговани уроди с главно У, които му бяха предложени.

Отговори
73 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?