Следвайте ни

Какво животно да си вземем според зодията

viber icon

Овен – пор

Приликите им са предимно в характера, но не само. Това животинче е мило, игриво и пухкаво. Бъде ли предизвикано обаче, може да ви нападне, крещейки неистово. Подобна смяна на настроенията е характерния и за Овена, така че ще си паснат.

Телец – хамстер

Хамстерът ще е добър с вас само ако успеете да го опитомите. Така е и с Телеца. Животинката изисква грижи, без да дава благодарност. Почувства ли липса на внимание, е склонна да ви вгорчи живота – досущ кат Телеца.

Близнаци – енот

Енотът прилича на Близнаците по неизчерпаемото любопитство, което не стихва с напредването на годините. Когато Близнакът или енотът иска да разбере нещо, няма сила, която да го спре. Те са създадени за приключения и много си отиват.

Рак – куче

Ракът има нужда от най-добър приятел. Самият той също е такъв. Готов е да направи всичко за околните само и само да са щастливи. Верни и предани, те много приличат на добрите ни приятели – кучетата. Сходството в характерите ги прави верни приятели до гроб.

Лъв – котка

Котките се държат и мислят за царе, на които всички трябва да се подчиняват. Лъвовете са абсолютно същите самовлюбени индивиди. Ако все пак обикнат някого обаче, те са склонни да му дадат сърцето си.

Дева – сова

Умното животно съчетава в себе си външно величие с неповторимо вътрешно аз. Девата държи околните да се съобразяват с правилата ѝ, но винаги би се съобразила с желанията на интелигентната сова. Пред тях никога не трябва да отваряте невнимателно и необмислено прозорците и устата си. В първия случай бухалът ще отлети, а във втория – Девата ще ви покаже как да се държите прилично.

Везни – канарче

Нежната птица не е за всеки. Просто не всички хора са способни да оценят взискателното пернато. Единствено Везните, запалени почитатели на висшето изкуство, могат да я разберат. Самата Везна дълго е сама в живота, тъй като трудно се намира човек, който да оцени нежната ѝ душевност.

Скорпион – игуана

Голям гущер или малък дракон – игуаната е изтъкана от капризи. С нея определено не е лесно. Както и Скорпиона, тя не се привързва. Въпреки това е склонна да се държи с околните така, както и те с нея. Скорпионът също – той никога няма да се усмихне на човек, който се е показал в лоша светлина пред него.

Стрелец – папагал

Те определено не спират да блещят. Любители на общуването, обожават всеки ден да научават нещо ново. За да им е интересно, и на папагала, и на Стрелеца им е нужен партньор, който има безкраен интерес към всичко, което го заобикаля.

Козирог – плъх

Малко хора харесват плъховете. Истинските ценители обаче знаят какво се крие зад привидно неугледната муцунка. Плъховете са невероятно умни, а малко хора искат да общуват с толкова мъдри същества. Същото е и с Козирозите. Дори те обаче на моменти се плашат от плъховете.

Водолей – мини прасенце

Малките животинки са изключително интелигентни. В същото време са толкова мили, че разтапят сърцето – просто няма как да не се влюбиш в тях. Водолеят също привлича хората към себе си и просто няма как да погледнете с лошо око на него. Ако все пак го видите в лошо настроение – изчакайте малко, ще му мине бързо.

Риби – змия

Те виреят само в идеалните условия – никъде другаде. Змиите, както и Рибите, мечтаят просто да бъдат разбрани и приети. Ако ли не, няма да останат за дълго. По-добре обаче не ги ядосвайте, защото и при змиите, и при Рибите, трудно ще оправите нещата след това.

Коментари (2)

Ташак жълт микроб

Ташак жълт микроб

26.05.2020 | 00:51

Точни са животните....!

Отговори
0 0
Ташак Торба

Ташак Торба

26.05.2020 | 00:32

Още ли вярвате в зодии . Не мисля ,че може да се определи характер, животно което да си вземе , късмет и още много други само от дата на раждане

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?