Следвайте ни

Какво ги очаква децата на Милен Цветков след смъртта му?

viber icon

187130  лева събра дарителската компания в помощ на децата на убития в катастрофа Милен Цветков. Сумата ще бъде разпределена по равно между неговите наследници - 24-годишната му дъщеря Калина и 8-годишния му син Боян.

Кампанията премина под наслов "За децата на Милен" и стартира на 20-и април тази година само ден след смъртта на журналиста. Събирането на средства беше инициирано от фондация "Работилница за граждански инициативи" и бе  активна в продължение на два месеца. Общият брой на дарителите наближават 3000 души, които са успели да отделят различни суми от 5  до 1000 лв. и нагоре. Повечето от тях са пожелали анонимност и не са обявили публично имената си под извършеното по банков път дарение, макар да има такава възможност.

В списъка се виждат някои имена на колеги на покойния ТВ водещ, както и на много светски персони.  След стартиране на инициативата имаше потребители в социалната мрежа, които се възпротивиха срещу доброволното дело, като изразиха мнение, че децата на Милен ще получат кръвнина от убиеца му и не е нужно пари да се събират от обикновените граждани.

Това обаче не е ясно кога ще се случи, тъй като процесът срещу дрогирания Кристиан Николов, който уби Цветков на столичния булевард Черни връх може да се проточи с години, пише „Ретро”.

Двамата наследници на Милен, които ще бъдат подпомогнати с голямата сума са от различни негови връзки. Дъщеря му Калина, която живее и учи в Холандия, е от първия брак на журналиста с бизнесдамата Йорданка Начева. Второто дете - Боян е плод на любовта му с масажистката Ивета Гоцова, с която Милен нямаше брак и се раздели през 2015 година.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Някой

Някой

28.06.2020 | 17:45

Вие от Марица няма ли с какво друго да си пълнете нета и новините, а точно с това го правите. Не смятате ли вече че прекалява те. Досадно е. А и никой не е длъжен да дава или да прави каквото и да е. Да трагедия е, ама и много други хора имат трагедии но не пишете за тях, така че престанете да ни натрспвате това убийство и финансовите им проблеми.

Отговори
1 0
Виктория

Виктория

28.06.2020 | 03:57

Това вече ни писна....айде стига с тоя ееее,че и пари му набират.Хиляди деца са на ръба на оцеляването.Всеки ден за тоя ще слушаме.Убит беше щото беше нагъл ,ДА! Да го съжалим детенцето ахахахаха

Отговори
4 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?