Следвайте ни

Какво е това чудо?! Елен Колева се отдаде с пълна страст

viber icon

Актрисата Елен Колева се отдаде с пълна страст на своята нова професия.

Актрисата, която притежава диплома от НАТФИЗ, вече официално има и още една - за космоенергет. Втората си професия, космоенергетиката – научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век, Елена усвоява от известната Ксения Бондар, която 2 пъти годишно идва в София, за да преподава основите на тази доктрина, за която се смята, че може да лекува над 40 болести, пише "Монитор".

"Става въпрос за канали, които идват от Космоса. Те се отварят върху структурата на човека, върху неговото биополе и чакрова система. Всеки космоенергет е проводник – чрез ръцете му протича енергията. Получава се изчистване и изпълване на човешкото същество с високочестотна енергия и защита. Най-важното, което се случва, е личната трансформация.

Мисля, че аз преживях една сериозна смърт и се родих отново...", споделя актрисата и не крие, че преди да се превърне в своеобразен терапевт, дълго е била пациент.

Новата й диплома я спасява в труден период в началото на пандемията от коронавирус, когато културният живот буквално спира. "Затвориха най-напред театрите, а аз съм артист. Останах абсолютно без работа и не знаех как ще се справя, но вече бях завършила космоенергетика, имах диплома. И някак си свише започнаха да ми изпращат пациенти – така оцелях и финансово, и като човек".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

(°••°)

(°••°)

20.10.2020 | 07:40

Тази, ако знае какви неща мисля да й причиня в леглото, ще дойде сама в Майна Таун да ме търси за да й ги причиня по най-бързия начин! Адски много ме възбуждъ тази мръс'ница, ама тя явно си пада или по свръх гр*зни муцуни, като Майонезата или по много пияни чичковци, като оня персонаж на Шоуто на Слави!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?