1939

Какво да очаквате от един мъж в леглото според зодията

Зодията в повечето случаи играе ключова роля в оформянето на характера на нейните представители, а в същото време и сексуалния им темперамент и предпочитания в леглото. Има полезни астрологични съвети, за да сте наясно какво да очаквате от един мъж, когато става въпрос за интимност.

Овен

Мъжете Овен обичат да се хвалят – те определено ще ви кажат за високото ниво на сексуални умения почти в първите пет минути от срещата. Но като правило подобни хвалби имат основателна причина.

Телец

Телците възприемат секса като естествена нужда на тялото – и не са готови да го чакат доста дълго. В същото време те предпочитат да завладеят жена на етапи, пише struma.bg. Все пак, Телецът е любезен към жената и изпитва искрена обич към партньора.

Близнаци

Близнаците, като правило, пленяват с разговор – те са страстни към събеседника и се стремят да говорят с него на всяка тема. Но в леглото тези мъже обикновено заемат позицията на зрител.

Рак

Най-чувствените любовници обикновено са Раците. Те поставят своята жена на преден план, като се стараят тя да получи максимално удоволствие по време на секс.

Лъв

Най-големите егоисти най-често се оказват Лъвовете. Те са очаровани не от жена, а от начина, по който изглежда до тях. Бъдете готови за интимност с елементи на робство и евентуално принуда.

Дева

Девите се грижат за една жена, както се грижат за себе си. Те са искрено убедени, че перфектният им външен вид и безупречните маниери са нещо, без което нито една дама няма да им обърне внимание. В леглото тези мъже обикновено са доста закостенели.

Везни

Мъжете Везни заслужават да бъдат наречени основните борци за равенство – поне в романтичната и сексуалната сфера. В секса Везните също се придържат към принципа на равенството – за тях е фундаментално важно жената да е толкова добра, колкото и те.

Скорпиони

Ако не сте готови за редовни секс маратони, стойте далеч от Скорпионите. Тези мъже се отличават със страст и са направо ненаситни. Те се радват на интимност под всякаква форма.

Стрелец

Основната еротична мечта на мъжете Стрелци е всяка любовница да остане най-добрият партньор в живота им. необходимо е да се знае, че те възприемат сериозната връзка като посегателство върху личната свобода.

Козирог

Козирозите може да се считат за скромни, но в действителност това далеч не е така. Мъжете от тази зодия имат огромни сексуални нужди и невероятна жажда за експерименти.

Водолей

Водолеите са големи мечтатели. Дори и ако са във връзка и се увлекат от друга дама, нещата няма да надхвърлят лиричните фантазии. Но на техния спътник те с удоволствие изпробват всички идеи, които им хрумнат – най-вече и доста романтични.

Риби

Рибите са най-двусмислените в интимен въпрос. Те нямат характерен знак за предпочитание, но всеки от мъжете Риби е способен да изненада дама с екстравагантни пристрастия. Или ще установите, че вашият любовник е пламенен привърженик на класиката и дори нова поза ще бъде възприета с враждебност от него.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?