3906

Какво да очакваме: Цели 3 планети са ретроградни през юни

Всички с нетърпение очакваме горещото лято, което вече чука на вратата, дори и все още да не го усещаме точно така и нищо не може да ни попречи да го изживеем пълноценно. Е, почти нищо... На пътя ни могат да застанат единствено няколко планети, които ще бъдат ретроградни през юни.

Меркурий вече не е ретрограден и можем да си отдъхнем поне на този фронт, но не бързайте да се радвате прекалено, защото други небесни тела излизат на хаотичната ретроградна сцена и обещават да стане забавно.

Кои планети ще бъдат ретроградни през юни 2023?

Общо 3 планети ще бъдат ретроградни през юни - Сатурн, Нептун и Плутон. Но тъй като две от тези планети са "външни", влиянието им няма да се усети толкова силно. Една от тези планети обаче, е "вътрешна", което значи, че ще окаже голямо влияние върху нас.

Какво да очакваме от ретроградните планети през юни 2023?

Сатурн

На 17-ти юни Сатурн преминава в ретроградно движение в знака Риби. Той е планетата на границите, правилата и структурите. И макар Сатурн да е ретрограден веднъж годишно за около 4 месеца, това е първото му обратно движение в Риби от почти 30 години насам! Очакват ни големи преструктурирания! Сатурн ще се опита да сбъдне мечтите ви с помощта на идеалистите Риби, но и ще изисква от вас много действие и идеи. От 17 юни до 4 ноември се изисква усилена работа, за да получите желаните резултати и да сбъднете мечтите си.

Нептун

В самия край на месеца - 30 юни - Нептун започва своето ретроградни движение. Това е планетата на фантазиите, илюзиите, заблудата. Обратното движение на Нептун няма да ни засегне кой знае колко. Но все пак може да забележите, че ще се почувствате по-сигурни и със самочувствие в сфери, в които преди сякаш сте били неопитни и несигурни, пише edna.bg. Ако се чувствате по-несигурни, през следващите 5 месеца доста неща ще ви се изяснят.

Плутон

Плутон е най-отдалечената планета от Земята, така че ефектите от неговото обратно въртене са склонни да ни влияят на колективно ниво. Въпреки това, да знаем как ретроградният Плутон ще повлияе лично на всеки зодиакален знак е важно, тъй като тази мощна планета може да ни помогне да надникнем по-дълбоко в нашите умове и сърца. Ретроградният Плутон работи тихо на заден план, за да обнови и пренасочи всичко, което се случва на Земята. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?