1939

Какви цветовете да носим, за да привличаме пари в живота си

Цветовете край нас определено се отразяват на настроенията ни, затова е важно да ги избираме мъдро, пише az-jenata.bg. А освен това има багри, за които в някои култури се смята, че помагат да привлечем потока на пари, да имаме успех в работата. Въпреки че печеленето на пари зависи главно от нашите усилия и умения, късметът също е важен. 

Жълто

Жълтото е цветът, който наистина разкрива креативността във всеки от нас, събужда положителната енергия, нагласа, подобрява настроението. Жълтият цвят е особено подходящ за спортно облекло, тъй като по този начин ние се чувстваме изпълнени с енергия за спорт. Но от друга страна, това е цвят, за който се смята, че привлича просперитета в живота, късмета, успехите в работата и печеленето на пари. Не пропускайте да го добавите по някакъв начин в живота си, ако все още не сте.

Червено

За хората, носещи червения цвят се смята, че имат самочувствие и духовна сила, уверени са в това, което правят. В китайската култура този цвят е приеман за цвят на изобилието и богатството. Но с червеното не бива да се прекалява, тъй като напряга психиката. Можем да го добавим деликатно в дома или офиса си под формата на чаши за кафе, малък детайл в декорацията. Във визията – под формата на червило, красив тоалет, маникюр, аксесоар, портфейл. 

Златно

В източната култура златното е друг цвят, който носи късмет и благоденствие на своя притежател. Той се свързва с блясъка и светлината. Смята се, че е хубаво да имаме фигурка за късмет, котка Манеки Неко в златно, китайски монети или друга част от декорацията в златист цвят. Не бива да забравяме за портфейл в златисто, както и златни свещи за дома, красива дреха в златиста материя и т. н.  

Оранжево

Сила, положителна енергия и баланс. Този цвят ще ви помогне да повишите вашата увереност, за да може да поемете някои от най-трудните предизвикателства. Оранжевият цвят също се свързва с парите и просперитет в живота. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?