1939

Какви цветове да носите в новогодишната нощ за най-добър старт на 2023

Вероятно вече сте чували за манифестация – техника, която ни помага да вдъхнем живот на нашите мисли и най-съкровени желания чрез настройка на намерението. Но знаете ли, че един от начините да постигнете това е с модата и облеклото?

Конкретните цветове корелират със специфични чувства и намерения и като ги носите, можете да сбъднете мечтите си, пише tialoto.bg. Правенето на това в дни с магическа сила, като например новогодишната нощ, е особено силно, тъй като ще създаде и добави добро настроение в живота ви с минимални усилия.

Първата стъпка е да се вдъхновите, като се фокусирате върху мечтите и стремежите си за 2023 година. След това оставете Вселената да си свърши работата чрез цветна магия. За да превърнете най-съкровените си видения в реалност през следващата година, е важно да знаете точно какъв тоалет да изберете за новогодишната нощ. Тук обаче не говорим за кройка или модел, а за определен цвят.

Какви цветове да носите за най-добър старт на 2023

Розово

Много от нас се стремят да имат любов в живота си в един или друг момент, поради което носенето на какъвто и да е нюанс на розово в новогодишната нощ може да помогне за проявата на романтика. Това е добър избор, ако сте необвързани и се надявате, че целувката в полунощ ще се превърне в нещо повече от моментно увлечение. Ако вече сте обвързани, розовото може да ви помогне да поддържате положителни емоции и да ви позволи да планувате общото бъдеще с партньора ви.

Лилаво

Ако искате да увеличите силата и да засилите личната си магия през 2023 година, изберете царствен лилав цвят за новогодишната нощ и през първите няколко месеца от новата година. Особено важни са плюшените и меки материи като сатен и кадифе. Лилавото също ще ви помогне да се потопите в духовната сфера, да приемете идеология или философия с по-висш разум и да придобиете мъдрост през следващата година.

Сребърно

Среброто е мотивационен цвят. Това ни позволява да придобием яснота и сила във всичко, което правим, което от своя страна ни помага да подобрим цялостната си ситуация и да направим необходимите промени, за да живеем по-добре. Тъй като е в съответствие с цвета на луната, среброто носи лична и емоционална трансформация. То също така е цветът на мечтите - носете го при новолуние или пълнолуние, за да придобиете страхотна увереност през следващата година.


Златно

Златото е най-благоприятният цвят за привличане на положителна енергия, тъй като представлява алхимия, богатство и кралски особи. Добавете златен аксесоар или направо си облечете златна рокля за новогодишната нощ, за да може сами да си създадете поле за невероятни неща в живота ви. Цветът също така ни позволява да мислим в по-широка перспектива и ни помага да разберем какво трябва да направим, за да растем през следващата година.

Синьо

Известно е, че синият цвят носи добро настроение. Той означава лоялност и позитивност, като е особено благоприятен, когато става въпрос за кариера. Синьото подобрява професионалния статус, вдъхновявайки увереност на всички, които го носят, а също така има силата да засили вашата интуиция и благополучие. Не само че цветът идва със студени вибрации, но също така е доказано, че понижава кръвното налягане, което означава, че е идеалният цвят за намаляване на стреса.

Бадемово

Този цвят представлява чистотата на сърцето и духа. Важнo е да носите всякакъв нюанс на бадем, ако копнеете да изчистите енергията от миналото и да започнете начисто. Това е особено полезно, когато искате да съживите ежедневието си и да направите необходимите промени в него. Докато сърцето ви върви в правилната посока и мислите ви са ясни, всичко може да се случи през 2023 година.

Червено

Като цвят на страстта и желанието, червеното може да приведе целите ви в действие. С нужното количество решителност можем да проявим най-истинските си и дълбоки стремежи, когато носим червено. За да помогнете на магията да се случи през 2023 година и вашите мечти да се превърнат в реалност, без значение колко големи или малки са те, обличането на червен нюанс може да даде старт на плановете ви още в новогодишната нощ.

Зелено

Зеленият цвят, особено изумруденият, привлича просперитет и изобилие. Носенето му като част от новогодишното облекло ще ви помогне да спечелите пари и богатство. Ако копнеете за увеличаване на банковата си сметка или се надявате на допълнителни доходи, които да похарчите през 2023 година, изберете от различните нюанси на зеленото. Това също е и цветът за вас, ако се опитвате да преодолеете тежка раздяла.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?