71

Каква ще бъде 2023-а? Вижте прогнозата на астролозите

2023 година ще започне с леки предизвикателства. Предстоят няколко ретроградни периода през годината, които ще се отразят на бизнеса, комуникацията и на любовта, пише каналът Видео хороскоп във vbox7.

„Новата година започва със спирачки, защото имаме едни ретроградни моменти, които са както на Меркурий, така и на Марс. И самата комуникация среща малко затруднения, и в инвестиционен план. И с документи. Комуникацията на хората се позабавя малко”, коментира астрологът Петя Стоянова.

Идеята на ретроградните планети не е да ни стресират и това не са много тежки периоди, уточни астрологът. „Това е по-скоро момент, в който трябва да се обърнем навътре. И когато имаме един ретрограден Меркурий, това е моментът, в който трябва малко да позабавим темпото, да се обърнем към нашите мисли, да преразгледаме действията си, целите ни и дори подходът. След като си направим равносметка в реални моменти, можем да предприемем действия”, обясни още астроложката.

Препоръките са до 17-и януари да не се започват нови начинания. „Най-силно ретроградният Меркурий го усещат Близнаците и Девите, защото и двете зодии се управляват от Меркурий”, уточни Стоянова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?