44
Следвайте ни

Каква е причината за раздялата на Бен Афлек и Дженифър Лопес

viber icon

Бен Афлек и Дженифър Лопес станаха звездната двойка на 2021 г., събирайки се отново след 14 години. И тогава ни бяха любимци, а сега още повече, защото са много по-зрели, осъзнати и знаят какво искат и могат да дадат един на друг. А това, че пътищата им отново се пресякоха, можем да наречем просто съдба.

Бен и Джен бяха двойка между 2000 и 2004 г. А преди дни, по време на интервюто си за The Howard Stern Show, Афлек разкри подробности не само за проваления си брак с Дженифър Гарнър, но и за това какво е довело до края на връзката му с Лопес.

Актьорът признава, че тогава с певицата им е било много трудно да поддържат отношенията си, защото са били заедно през цялото време. Друг фактор, допринесъл на 50% за раздялата им, е интересът на медиите към тях.

"Идеята, че хората те мразят и ви мразят заедно. И това да бъдете заедно е отрова и е грозно и токсично и никой от двамата не иска да бъде част от него", казва Афлек, без да крие емоциите си.

Той признава и че Лопес е била тази, която е взела решението да се разделят. А това го е накарало да се почувства като глупак и да бъде наистина гневен.

Снимка 558648

Снимки: GettyImages

Сега Бен и Джен отново са неразделни в последните месеци, но очевидно това не им е никакъв проблем - дори напротив. След източници, близки до двойката, двамата са си обещали да не пропиляват своя втори шанс, а основното, на което залагат за успех, е откровеността един към друг, предава Marie Claire.

Коментари (1)

Jon

Jon

30.12.2021 | 09:10

Edni i sahti statii pihete no s razli4ni zaglavia da vi e.ba v jyrnalistite

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?