Следвайте ни

Какъв характер имате според четката за коса?

viber icon

Характерът на жените оказва влияние върху всичко, което ги заобикаля. 


Какъв характер имате: кариеристка или грижовна майка, спокойна или авантюристка? Отговорът дава една обикновена четка за коса или гребен!

 Направете този необикновен психологически тест, който отнема само минута, и ще откриете толкова много интересни неща за себе си. Просто изберете четката или гребена, които използвате, от картинката и прочетете това, което определя характера ви.

Вижте как четката за коса разкрива чертите от характера на жената!

1. Нимфа

Вие сте самото въплъщение на женственост и нежност. Като човек вие сте източник на вдъхновение. Нежна, сладка усмивка, мек глас и добри обноски очароват другите. Не сте склонни да се намесвате в делата на другите, вие никога не прекъсвате или спорите. Дрехите ви подчертават само женствеността. В гардероба си имате най-вече ефирни рокли, поли, блузи с цветни щампи. Вие не сте подходяща за офис работа, така че можете да изберете креативна професия, работа с деца, благотворителност.

2. Независима и еманципирана


Строга и справедлива. Вие защитавате своето мнение, не се отклонявате от принципите си. Приятелите ви могат да разчитат на адекватна оценка и трезв поглед върху ситуацията, поради това е удоволствие да сте заедно. Стоите на равни начала с мъжете. Вие сте независима и сте си самодостатъчна. Държите на удобството изцяло. Гардеробът ви не е екстравагантен, нямате неудобни обувки, защото не сте съгласна да направите такива жертви, дори и за ефектен външен вид.


3. Очарователна и непосредствена


Сред другите жени се откроявате с доброта и откритост. Някои може да мислят, че сте глупава, но душата ви е светла и добра. Вие не таите злоба и не задържате отрицателни емоции. Това ви помага да живеете в хармония и мир. Вие сте добра домакиня, винаги топло посрещате гостите си. Да бъдете майка - за вас това е най-голямото щастие. Сред всички жени вие сте от най-мъдрите.

4. Минималистка


Вие обожавате съвършения ред. Всичко трябва да е подредено на рафтовете, както и мислите ви. Вие не претрупвате пространството с ненужни неща. Управлявате финансите си много добре. Пътуване, образование, личностно развитие, здраве - неща, за които сте готови да похарчите своите спестявания.


В средата си нямате случайни хора. Избирате партньор и приятели много внимателно. "Нищо в повече!" - това е мотото ви в живота. В гардероба си имате само на качествени и практични неща.


5. Авантюристка


Вие сте лекомислена, но и свободолюбива. Постоянството ви прави меланхолична, затова искате да променяте ситуациите, често експериментирате с външния си вид, променяте интериора, сменяте приятелите си. Не е нужно да имате ясно мнение за всичко, защото то се променя със скоростта на светлината.  


Хората не могат да се адаптират към вас, до вас са само най-верните ви приятели. В допълнение, можете да притежавате много предимства. Излъчвате доброта и винаги сте готова да помогнете. Вие имате много свободно време, сменяте работата си често.


6. Консервативна жена


Стабилността е най-важна за вас. Вие непременно ще правите всичко по свой собствен начин, верни сте на своето мнение и вкус. Всякакви промени и нововъведения предизвикат дразнене и стрес. Приятелите ви мислят, че сте консервативен човек, защото да ви измъкнат от зоната на комфорт е практически невъзможно.


Вие трябва да стан​ете по-гъвкави и понякога да правите в живота си нещо необичайно и ново. Това се отнася до стила ви на живот, отношенията с близките хора. Няколко експеримента ще ви донесат ярки усещания.

7. Бизнес дама


Вие държите всичко да ви е под контрол, не е чудно, че заемате ръководна позиция в семейството и работата. Силата и енергията, с която минавате през живота, често карат хората да стоят далече, защото те знаят, че трябва да внимават с вас.


Предпочитате строги, прави силуети на дрехите, луксозни материи и аксесоари. Вие винаги изглеждате стилно и модерно. Партньорът ви има високи очаквания, а често е възможно да намерите любовта в зряла възраст.

Чудесно е, че има и психологически тестове като този за четката за коса и характера ви, които помагат да опознаете себе си и другите да ви разбират. 


Източник: Е-здраве и култура

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?