Следвайте ни

Какъв партньор ти трябва? Виж си зодията

viber icon

Зодиакалните знаци ни дават доста голяма яснота за това каква е нашата индивидуалност, какви са нашите предпочитания, емоционални нужди и очаквания в любовта, пише "Тялото".

Понякога дори ние самите не си даваме сметка за някои от нашите собствени нужди, като не можем да ги дефинираме или осъзнаем ясно. А всъщност една от най-основните причини за отчуждаването на партньорите в една връзка, е именно пренебрегването и незачитането на емоционалните нужди един на друг.

Прочетете какви най-вероятно са емоционалните ви нужди, които очаквате вашият постоянен партньор да задоволи, базирано на вашия собствен зодиакален знак:

 

Овен

Нуждаете се от някого, който може да се справи с емоционалния ви товар от миналото. Човек, който да не ви кара да се чувствате виновни за миналите си грешки и провали. Човек, който да бъде ваша опора и подкрепа, когато се чувствате най-уязвими и ваш основен мотиватор, когато тръгнете да изкачвате нови върхове.

 

Телец


Имате нужда от партньор в живота си, на всяко едно ниво. Човек, с когото да имате не само сексуална, но духовна и интелектуална връзка. Човек с когото да можете да проведете разговор, както за глупави, банални и хипотетични ситуации, така и за дълбоки, смислени и важни неща. Човек, който споделя вашата ценностна система.

 

Близнаци

Нуждаете се от партньор с лек и ведър характер, който се чувства удобно в собствената си кожа и няма някакви скрити комплекси. Партньор, който да показва своята най-уязвима страна и да не се страхува да пролива сълзи пред вас. Вие имате нужда от емоционално достъпен човек, пред когото да можете да се разкриете.

 

Рак

Нуждаете се от партньор, който ще умее да ви изслушва, когато сте разстроени. Човек, който ще коригира и критикува поведението ви, без да спира да ви обича. Половинката ви трябва да бъде не само ваш закрилник и любовник, но и човек, от когото можете да научите много и който да ви помогне да се развиете и усъвършенствате като личност.

 

Лъв
Имате нужда от партньор, който ще разговаря с вас по спокоен, зрял начин и никога няма да ви повишава тон, когато не е съгласен с вас. Нуждаете се от човек, който ви цени, уважава и ви се възхищава. Вашата половинка не трябва да ви напряга и изнервя допълнително, когато нещата в професионалния ви живот (или в друга сфера) се объркат.

 

Дева
Имате нужда от някого, който ще ви слуша с внимание, когато говорите, а няма да кима разсеяно. Девата иска да има партньор, който да се съобразява с нейните мнения, очаквания и нужди, дори когато не е съвсем съгласен с тях.

 

Везни
Нуждаете се от човек, който ще споделя свободно чувствата, а и свободното си време с вас. Представителят на зодия Везни има нужда от открит партньор, който говори за проблемите си, а не общува чрез проява на пасивна агресия, когато е недоволен. Човек, който е на разположение на любимия си.

 

Скорпион

Имате нужда от партньор, който често ще ви подсеща колко много държи на вас, произнасяйки категоричната фраза „Обичам те!“. Вие имате нужда да чувате тези думи по-често във връзката си, за да знаете как се чувства половинката ви. Иначе започвате да си самовнушавате някакви проблеми в отношенията.

 

Стрелец
Имате нужда от партньор, който да изкорени вашите вродени страхове, комплекси, както и чувството ви за несигурност и нестабилност. Човек, който да ви носи щастие и радост всеки ден, а не да ви потиска и ограничава по различни начини.

 

Козирог
Имате нужда от някого, който да не се страхува да си признае, когато сгреши. Козирогът има необходимост от партньор, който да е готов да предприеме стъпки за подобряване и усъвършенстване на самия себе си. Човек, който не се смята за съвършен, но пък иска да еволюира на различни нива.

 

Водолей
Имате нужда от човек, който ви насърчава да споделяте по-открито чувствата си, без никога да ви кара да се чувствате луди или свръхдраматични. Представителят на Водолей има необходимост от мъдър и емоционално-зрял партньор, който да разбира и приема неговите странности.

 

Риби
Нуждаете се от личност, която да може да види вашата гледна точка в ситуацията. Човек, който винаги да бъде на ваша страна, без значение какво се случва в живота ви. Партньорът ви трябва да е готов да направи компромиси във връзката ви, вместо да хленчи и да се оплаква.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай