Следвайте ни

Какъв е характерът на детето ви според часа на раждане

viber icon

Не малко бъдещи родители оформят в съзнанието си определена представа какво ще бъде тяхното дете, след като порасне. Но често те се базират единствено на собствените им желания и виждания по въпроса. 

Оказва се, че биха могли да добият по-точна представа за това как ще се формира личността на детето. За целта можем да се обърнем към астрологията и нумореологията.

 Според китайският календар, всяка от 12-те части на денонощието, като се започне от 23:00 часа, отговаря на определено животно. Съвременните астролози смятат, че времето, в което се ражда детето, има значение за формиране на личността му в бъдеще, пише сайтът Ohnamama.bg

Те разделят денонощието на 12 части, всяка отговаряща на определено животно от китайския календар и предсказваща комплекса от качества, които трябва да са присъщи на децата, родени в съответния времеви интервал от денонощието.

От 23:00 до 1:00 часа е времето на „Плъха“- родените в този интервал деца ще се отличават с предпазливост, но и с остър ум.

Следва часът на „Бика“ – от 1:00 до 3:00 сутринта -  за тези деца се твърди, че ще бъдат по правило тихи, уравновесени и сдържани, докато нещо не ги подразни, след което те реагират неудържимо бурно.

От 3:00 до 5:00 идва времето на „Тигъра“ -  родените деца в който интервал би следвало да са нежни, щедри, както и търпеливи да наблюдават и изчакват; това ще им помага да виждат нещата в перспектива, след което поставената цел е лесна за постигане, тъй като действат решително и смело, без каквито и да е задръжки.

 
Следва „Котката“ (5:00 – 7:00) – децата, родени в този часови интервал, са добродушни и смирени, но развиват особено обострен усет за справедливост. В ранната сутрин, от 7.00 до 9.00, е времето на „Дракона“; родените тогава деца се очаква да са силни и решителни, ценящи времето и рано познали стойността на парите.

От 9:00 до 11:00 часа е времето на „Змията“- децата, родени в този часови интервал родените деца притежават впечатляващ умствен капацитет и са извънредно проницателни.

Следващото животно е „Конят“ (11:00 – 13:00) - децата, родени в границите на тези два часа са много енергични и палави, тъй като бликат с енергия, която ги и зарежда да мислят логически и последователно.

Идва ред на „Козата“ (13:00 – 15:00) – това са два часа, през които се раждат деца, способни да оцелеят в бъдеще при екстремни условия и подложени на големи натоварвания. Ценят честността и мразят шикалкавенето.

От 15:00 до 17:00 часа е времето на „Маймуната“; родените тогава ще впечатляват околните със своята активност и ще са готови да се наемат вдъхновено с изпълнението на най-различни задачи – за това ще им помага и тяхната силно изразена екстровертност, изразяваща се в лесно и охотно контактуване с хората.

Родените в средата на следобеда (17:00 – 19:00) принадлежат към часа на „Петела“; те са организирани, точни и решителни в действията си.

От 19:00 до 21:00, идват часовете на „Кучето“ -  родените тогава деца са открити, честни и се държат достойно.

Часът на „Свинята“ е от 21:00 до 23:00 часа – смелост, търпение, амбиция, кураж, но и търпение ще оформят бъдещия характер на поелите тогава първия си дъх бебета.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?