1939
Следвайте ни

Какъв домашен любимец да изберете, за да имате късмет и пари

viber icon

Когато избират домашен любимец трябва да проучите добре въпроса, защото някои животни носят успех и късмет в къщата. Опитайте се да изберете домашен любимец не само по това дали е подходящ за вас, но и се съобразете с това кой най-добре ще подхожда на дома ви.

Котки

Носят се много легенди и предания за котките. Въпреки факта, че изглеждат твърде независими и самостоятелни, представителите на котешкото семейство могат да донесат много радост във всеки дом. Ако се докажете като добър собственик и се отнасяте с грижа към вашия домашен любимец, котката определено ще ви се отплати в натура. Седнал в скута ви или до вас, очарователният домашен любимец мърка, което означава, че е благодарен за грижите и в знак на благодарност те привличат късмет и материално благополучие в къщата ви. Основното е да се опитате първоначално да изберете животно с характер, който да ви подхожда, пише fakti.bg .


Гризачи 

Има общоприето схващане, че мишката никога не може да живее в къща, в която няма пари. И дори да я доведат в такава къща, скоро финансовото положение на нейните жители ще се подобри. Не трябва обаче да възлагате всичките си надежди само на мишки: почти всички гризачи привличат богатство в къщата.

Кучета

Общоприето е, че е трудно да се отглеждат кучета: те обичат да рушат мебели, а също така трябва постоянно да харчите пари за ваксинации и здравословна храна. Разбира се, кучето е едно от най-скъпите животни, но си струва да помислите какво получавате в замяна. Никое друго животно в света не е известно с такава преданост като кучето. Вашият домашен любимец ще ви обожава и постоянно ще ви желае добро. Кучето е най-добрият пазач. Така че, ако обичате кучета и не се страхувате от трудности, трябва да изберете подходящ лоялен приятел за себе си, който ще донесе успех, уют, късмет и пари в дома ви.

Костенурки

Вероятно сте чували, че костенурките носят късмет и материално благополучие на собствениците си. Вярно е, че понякога правят това толкова бавно, колкото се движат, така че в началото може да не забележите никакви промени. Фактът обаче остава: присъствието на тези домашни любимци във вашия дом не само ще повлияе положително на енергията му, но и ще донесе късмет. Това животно се счита за истински талисман на собственика си. Собствениците на костенурки подобряват умствените си способности, което от своя страна има положителен ефект върху решенията, които вземат. Това означава, че скоро късметът и материалното благополучие ще дойдат в дома ви. Към избора на домашен любимец трябва да се подхожда отговорно и да се обмисли всичко предварително. Ако не успеете да осигурите на вашия домашен любимец подходящи грижи, животът ви няма да се подобри: напротив, лошото отношение към него ще се отрази негативно на вашата карма.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?