Следвайте ни

Какъв ден за овните! Пари и нови приятели

viber icon

"Марица" ви желае успешна седмица! Дано нашият хороскоп ви помогне да планирате по-добре дните си. Късмет!

 

ОВЕН

 

Наситен и интересен ден. За всяко нещо ще се захващате с неподправен ентусиазъм, и затова ще имате успех. Друга причина за сполуките ви, е вашата способност да комуникирате и да намирате точните хора, които могат да ви помогнат. Очакват ви интересни запознанства.

 

ТЕЛЕЦ

 

Днес може да ви бъде трудно да отстоявате своите интереси или да убеждавате опонентите си в споровете. И на работа, и в къщи отношенията ви ще са напрегнати. Ще трябва да положите усилия, за да намерите решение. Добре е да работите самостоятелно. Разходка или посещение на събитие ще ви разведри.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Всички ваши постъпки ще предизвикват положителни емоции. Ще намерите нови последователи и съюзници, хора, които дълго ще ви носят радост. Денят е подходящ за покупки. Отдавна планираните придобивки ще бъдат удачни, а и спонтанните няма да ви разочароват, но не прекалявайте. 

 

РАК

 

Днес е добре да работите в група. Наблегнете на съвместни проекти, бъдете комбинативни. Ще намерите добри помощници, както и хора, които ще поемат голяма част от вашите задължения. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от съвета ви. Очаква ви изненада.

 

ЛЪВ

 

Внимавайте какво и с кого споделяте, особено ако е с малко познати хора. Все пак не всички са с добри намерения. Проверявайте информацията, която ще получавате и не вярвайте на големи обещания. Вслушвайте се в съветите на приятели. Така чуждия опит ще ви помогне да не направите грешки.

 

ДЕВА

 

Чака ви успех, ако разчитате на собствените си сили, а не на помощ от други. Може да действате без да бързате и да постигнете поставените си цели. Умението ви да забелязвате дребните детайли ще ви помогне бързо да се справите със задачите. Днес може да се поглезите – похарчете пари за собствено удоволствие.

 

ВЕЗНИ

 

Добър ден за общуване – ще направите добро впечатление и ще лансирате някои от своите идеи. Ще ви помогнат хора, с които и преди сте си сътрудничили ползотворно. Добре е да бъдете внимателни с парите – не е време за разточителство. Покупките ви трябва да са много добре обмислени. 

 

СКОРПИОН

 

Не бързайте. Събитията се развиват бавно и трябва да изчакате благоприятен момент, за да започнете да действате. Бъдете търпеливи и умерени в исканията си. Не е задължително да работите самостоятелно. Ориентирайте се към работа в екип. Покана за среща ще ви изненада приятно.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Напрегнат ден – бъдете внимателни, за да избегнете грешки. Не се подавайте на провокации, избягвайте конфликти и се вслушайте в чуете разумните и смислени доводи. Ще се наложи да избързате с някои задачи, но това няма да ви попречи да сте успешни. Очаквайте появата на добри идеи и решения.

 

КОЗИРОГ

 

Настроението ви често ще се мени. Предавате голямо значение на дреболии и може да пропуснете главното. Добре е, че до вас ще има човек с различен поглед, който ще ви подскаже правилното решение. Денят не е подходящ за финансови сделки и делови срещи. По-добре общувайте с приятелите си.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Днес трябва да сте особено внимателни, защото и най-дребните неща могат да ви донесат големи неприятности. Не бъдете припряни - ще успеете да се справите с поставените задачи в срок. Романтичен жест ще ви зарадва. От вас зависи, дали от това ще последва дълго приятелство.

 

РИБИ

 

Очаква ви напрегнат ден. Днес няма да получите парите, които очаквахте и това ще ви направи нервни и сприхави. Ако е възможно работете самостоятелно и бъдете по-практични. Не пренасяйте проблемите си от работното място вкъщи. Отделете повече време за себе си.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?