Следвайте ни

Как земните зодии – Телец, Дева и Козирог, се справят с раздялата

viber icon

Някои хора изключително трудно се разделят, независимо дали вече чувствата са си отишли или не, докато други просто махват с ръка и приемат ситуацията като нов хоризонт. Ето как земните зодии Телец, Дева и Козирог се борят с разбитото си сърце.

Телец

Ако има нещо, което Телците мразят, това е промяната. След като са били част от двойка за дълго време, им е нужно време, за да свикнат отново да бъдат сами. Да не говорим за нараняването и несигурността, породени от разбитото им сърце. Те ще задържат тъмните мисли в себе си известно време и ще поддържат непринудена фасада. 

Дева

Девите вече очакват предстоящо разбито сърце, тъй като са едни от най-наблюдателните и аналитични от знаците. Биха били подготвени за болката и вече биха измислили начини да се отвлекат от нея. И, въпреки това, те ще се чувстват зле и депресирани за известно време – ще гледат сериали и ще ядат много повече сладолед, отколкото трябва.

Козирог

Един от най-амбициозните знаци, Козирогът просто ще приеме разбито сърце. Това е още една възможност за тях да продължат да доказват своята стойност, като ги мотивират да правят всичко възможно във всичко, което също е добре дошло отвличане на вниманието от болезнените чувства. Те ще се вкопчат в работата си и приятелите си, пише Актуално.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай