44
Следвайте ни

Как се самоуспокоява всяка зодия

viber icon

Всеки от нас притежава и негативни емоции, които понякога се проявяват – гняв, тъга, водещи до стрес и дискомфорт. Как се успокоявате, когато изпаднете в подобно състояние? Нека видим какво е присъщо на всяка зодия по този въпрос, пише fakti.bg.

Овен – разсейва се с хубава музика и любим сериал. Това му помага да подобри настроението си и да усети радост в себе си. Освен това се вълнува от историите във филмите и ги преживява все едно са негови собствени.

Телец – утешава се със социалните си мрежи. Непрекъснато рови из тях, чете информация, забавлява се. Телефонът е постоянно в ръцете му и това му помага да се отпусне. Чувства се добре сам в компанията на интернет приятелите си.

Близнаци – обича да разглобява и сглобява разни неща, да твори с ръцете си, това го успокоява. Тази зодия обича вълнението и се стреми да прави нещо подобно, когато не се чувства добре. Обича да е сам, така релаксира пълноценно.

Рак – често си служи с дихателни упражнения за отпускане след силен стрес. Медитацията също е начин за отпочиване на ума и съзнанието. Това е духовен знак, който често се обръща към Висшите сили за съвет, подкрепа и успокоение.

Лъв – пуска си хубав филм, който вече е гледал, но няма нищо против отново да преживее историята на героите. Наслаждава се на моментите, защото знае какво ще се случи и това му носи радост.

Дева – дайте ѝ домашен любимец и тя ще бъде винаги щастлива. Животните имат способността да зареждат с положителна енергия и спокойствие. Именно това е начинът на Девата да се успокои и зареди с позитивни мисли.

Везни – пуснете го на пазар и вижте как скоро ще се усмихне. Везните се чувства много добре, когато давят мъката в шопинг. Това им помага да забравят грижите си и да се отпуснат.

Скорпион – при него странното е, че се успокоява, когато наранява другите хора и вижда, че не е единственият, на който му е зле. Макар да го прави несъзнателно, това е неговият начин да се утеши.

Стрелец – обича да е сам, когато не се чувства добре. Може да си пусне музика или хубав филм, да твори нещо или просто да се наслаждава на красота под всякаква форма. Това му помага да избяга от неприятната реалност поне за малко.

Козирог – те не могат да се успокоят, когато са ядосани. Единственото, което им помага, е да избухнат, да излеят всички емоции, които таят в себе си. Тогава могат отново да се уравновесят и успокоят.

Водолей – залагат на физическите упражнения, йогата или бойните изкуства. Общо взето спортът е нещото, което ги успокоява и им помага да се освободят от цялата натрупана негативна енергия.

Риби – успокояват се, когато се грижат за някого. Когато видят, че помагат, това ги кара да се чувстват по-добре. Може да ви направят подарък или да ви дадат мъдър съвет. Приемете го, защото така помагате и на тях.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?