Следвайте ни

Как се отнасяте към бившия според зодията

viber icon

Можете ли да преминете бързо през раздялата или ще ви отнеме известно време, за да преодолеете краха на връзката си? Какво е за вас неуспешната любовна история – затворена глава от книга или началото на нов вид взаимоотношения? Вижте как се отнасяте към бившата си половинка след вашата раздяла, базирано на зодията ви:

Овен

Хората от зодия Овен са лъчезарни и интензивни личности. Това се отразява и в отношенията им с техните експартньори. Човекът Овен ще положи максимални усилия да остане в добри, приятелски отношения с бившата си половинка. За Овена е наистина трудно да прекъсне изцяло връзката си с човек, когото е обичал истински. По-скоро този човек ще остане завинаги в живота му, дори и да не му е романтичен партньор.

Телец

Ако сте от упоритата зодия Телец, то вие по-скоро ще искате да прекъснете всякакви връзки с вашия бивш любим. Телците обичат страстно и дълбоко и влагат много в романтичните си отношения. Следователно раздялата им действа много разочароващо. Именно затова те предпочитат да продължат напред, без да се обръщат назад, защото иначе са склонни да се потапят в спомените си за своя експартньор и да попадат в капана на миналото.

Близнаци

Близнаците са сантиментални личности, които също трудно се отърсват от чувствата си към своя експартньор. Ако сте родени под този знак, възможно е да останете в контакт с бившия си любим за известно време и да продължите да го обичате почти по същия начин, както и преди раздялата ви. С течение на времето вие ще откриете нещо, което да ви разсее от несгодите в любовния ви живот и ще спрете да се безпокоите за миналото.

Рак

Щом сте зодия Рак, вие сте чувствителен, но силен човек. Вие не отваряте сърцето си пред твърде много хора и следователно раздялата с половинката ще ви донесе истинска тъга. Може и да си поплаквате в собствената си компания, но ще имате силата да продължите напред. Възможно е да отрежете всякакъв контакт със своя бивш любим, защото ще го възприемате като лош опит, от който трябва да си вземете важен житейски урок, пише Tialoto.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?