71

Как се дои крава! Във "Фермата стана страшно: Зрители и участници скочиха срещу...

Жестоки скандали тресат "Фермата" и май една от най-коментираните участнички скоро ще трябва да си тръгва.  Аксиния беше избрана за ратай на седмицата и това предизвика вълна от проблеми, които невероятно много подразниха и зрителите. На нея и се наложи да дои крава, за пръв път в живота си и въпреки че бе наясно с предизвикателството, тя отказа да участва в урока, който нагледно изнесе фермерът Ники.


"Ще доя по-късно, сега ми е лошо", отсече тя, но все пак в един момент се наложи да го направи.„Леле, какво ме чака? Ох, много ме е страх! Нищо няма да ми направиш, нали?“, обърна се ужасена Аксения към животното. В отговор, то невъзмутимо я плесна с опашка през лицето.


Зрителите избухнаха, след като тя се умори от доенето и отиде да се къпе, докато останалите фермери чакаха гладни край масата. "Тая е била за "Ергенът" объркала е предаването", пише зрител. Тази "Аксения освен, че е грозна е лоша по душа, клюкарка, мързелива, не знае, че на масата сядат всички заедно, защото така се хранят нормалните семейства." - възмущава се друг.

 Драмата с Аксиния продължава и в епизода тази вечер, а зрителите призовават в социалните мрежи за тежки наказания срещу красавицата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Кау бой

Кау бой

21.09.2022 | 12:44

Трябва д взимат селяни за това шоу не граждани и кифли не виждали груба работа.

Отговори
1 0
как"Сиика

как"Сиика

20.09.2022 | 20:00

До пак добре че не е издоила бика

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?