Следвайте ни

Как се държат мъжете, които приключват дълга връзка

viber icon

Той вече не се чувства добре във връзката ви
Понякога просто имате усещането, че нещо не е наред. Партньорът ви не се държи като преди, не показва ентусиазъм и желание да бъде с вас. Интуицията ви е достатъчно силна, за да видите това. Опитайте се да поговорите с него и да му споделите какво чувствате.

Той не се стреми да бъде около вас
Когато обичате някого, искате да бъдете с него. Не го пренебрегвате заради други хора и занимания. Да, имате нужда от тях, но същевременно давате необходимото на другия човек.

Той се дразни за всичко
Независимо какво правите, той е вечно сърдит и намусен. Дразни се от думите и действията ви. Заяжда се за всичко и ви кара да се чувствате неприятно.

Той прекарва повече време с други хора, отколкото с вас
Вместо да излезете заедно, той предпочита да бъде с други хора. Уговоря си срещи, без да ви кани на тях. Чувствате се изолирани и нещастни.

Той търси контакт с бившите си
Усещате променя в отношението му към бившите му приятелки. Той търси контакт с тях, интересува се от живота им. Дори да не иска нищо повече, това означава, че не е щастлив. Човек се връща към миналото, когато е объркан. Въпреки това, не му правете сцени, а изчакайте да видите до какво ще доведе това.

Той не говори за бъдещето с вас
Разказва ви за плановете си, но те не включват вас. Имате чувството, че сте само преходен период в живота му. Ако ви виждаше в бъдещето си, щеше да крои планове, които задължително ви включват.

Не се интересува какво впечатление ви правят действията му
Не се старае да ви се хареса. Прекъсва ви, когато говорите. Не прави мили жестове, като преди. Не усещате да е привлечен към вас.

Въпреки всичко, дами, помнете, че проблемът не е във вас. Не търсете вината в себе си, а приемете, че това не е вашият човек и продължете напред.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?