Следвайте ни

Как приключват отношенията си различните зодии

viber icon
Понякога раздялата е придружена от огромен скандал и взаимни обвинения, понякога — приятелско потупване по рамото, пише actualno.com. Има ли връзка между начина на раздяла и хороскопа?
 
ОВЕН
Всичко зависи от степента на уважение към партньора. Ако е налице такова, раздялата може да бъде дълъг и болезнен процес. Овенът цени хората и не е толкова лесно за него да се сбогува. Ако няма уважение, ще има рязък край на връзката.

 

 
ТЕЛЕЦ
Телецът е много привързан към хората по принцип и особено към близките. Той предпочита да „държи до последно“. Понякога дори просто чакат партньорът да постави точка.

 

БЛИЗНАЦИ
Ако Близнаците бъдат измамени, сериозно разочаровани или предадени, реакцията ще бъде незабавна. В същото време, ако в отношенията има кризисен период, няма да бързат да се „разпаднат“.

 

РАК
В основата си Раците не обичат да променят нещата. Те са сериозни и отговорни. Едно нещо, което ги интересува, са истинските, искрени чувства. Ако Ракът мълчи, не се появява или отказва да подреди нещата, тогава най-вероятно той е решил да прекрати връзката. Тихо, без скандали и излишни емоции.

 

ЛЪВ
За тях е важно да разберат причините, важно е да чуят партньора и да поставят всички акценти. Някой, който няма внезапно да изчезне от вашето зрително поле. Лъвовете, въпреки темперамента си, не са толкова категорични.

 

 
ДЕВА
Те знаят как да обичат, инвестирайки във взаимоотношения във всеки смисъл. Когато настъпи сериозен момент, те предпочитат да споделят със своята половинка всичките си притеснения и страхове. Ако ги чуете и разберете, те са в състояние да отидат до края „в огън и във вода“, а ако проявите безразличие, можете да ги загубите завинаги.
 
 
ВЕЗНИ
Те подхождат към всичко рационално. Не обичат да поемат инициативата. Прекъсват първи отношенията само в принудителна ситуация, от която не виждат изход. Какво точно не трябва да се очаква от тях — предателство.
 
 
СКОРПИОН
Те са категорични. Вътрешната им сила им позволява да казват това, което мислят и да правят това, което намират за добро. Като правило те не дават втори шанс, предпочитайки да оставят миналото. Те помнят всичко — и лошото, и доброто. По-добре да не ги провокирате, можете да загубите.

 

СТРЕЛЕЦ
Те са двусмислени. Често действията им са ясни само на тях самите. Ако са планирали нещо, невъзможно е да го спрете. Във връзка те могат да скрият позицията си, скривайки всички преживявания.

 

КОЗИРОГ
Упоритостта често пречи на Козирозите. Много е трудно да ги убедиш, когато смятат, че са прави. Те се разделят лесно с тези, които са ги разочаровали. Не се връщат, не търсят причина.

 

ВОДОЛЕЙ
„За семейството“ ще се бори докрай. Водолеите знаят как да определят приоритетите и да избират най-важното, дори ако това им коства нервите.

 

РИБИ
„Тръгвай, тръгвай!“ — ще кажат Рибите. Няма сълзи, истерики, паника. Те са в състояние да напуснат впечатляващо, с трясък на вратата, но могат и да влязат отново. Те дават втори шанс, ако чувствата не са изстинали.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?