Следвайте ни

Как приключва любовта при различните зодии

viber icon

Зодиите разкриват много за личността и чувствата на човек, включително за начините, по които той се влюбва или разлюбва. Раздялата в романтичен план не е лесна за никого, без значение от неговия зодиакален знак, особено ако е била предшествана от силна любов. И все пак всяка зодия си има свой подход, когато става въпрос за скъсване с половинката, пише "Тялото".

Ето и какво извинение/фраза/реплика използват най-често представителите на 12-те зодии, когато искат да приключат връзката си:

 

Овен

„За мен нашите отношения са минало!“ е последното изявление, което ще чуете от човека Овен, който е решил да сложи край на връзката си. Представителите на този огнен знак не могат да сдържат емоциите си и са твърде директни в изказа си. Те кипят от енергия, и в добро, и в лошо. Когато са решили, че са готови да приключат с дадена глава от живота си, те го правят направо, без заобикалки.

 

Телец

 

Тази зодия е твърде постоянна, когато става дума за романтични връзки. Телците са лоялни към партньора, а и вътрешният им инат ги кара да опитват до последно, дори нещата в отношенията отдавна да не вървят. Все пак те са практични и ще приключат отношенията веднага, след като осъзнаят, че няма бъдеще в тях. Телецът е знак, който по-скоро тайно ще събере вещите на партньора си, ще му ги остави в кашон пред вратата с бележка: „От днес вече не живееш тук!“.

 

Близнаци

Ако гаджето ви е от тази зодия, не се учудвайте, ако държи куфара с вещите си до вратата. Хората от този знак са готови да си тръгнат в момента, в който изгубят интерес към половинката си. Близнаците обичат мимолетните връзки и гледат да държат възможностите си отворени. Хубавото е, че те имат дарбата и таланта да казват на човека до себе си това, което той иска да чуе, дори по време на раздяла. Често лайтмотивът на Близнаците за скъсване е: „С теб вече нямаме допирни точки!“.

 

Рак

Ракът е известен с това, че е мрачен, но емоционален. Представителите на този знак не обичат дистанцията. Те много трудно се решават да скъсат с човек, когото веднъж са допуснали в сърцето си и с когото са се почувствали удобно. Освен това, хората от тази зодия, са онези, които най-често остават приятели с експоловинките си. Когато все пак усетят, че връзката им не е здравословна, те ѝ слагат край с думите: „Трябва да скъсаме, но можем да си останем приятели!“.

 

Лъв

„Не те виждам като част от бъдещето ми!“ – това е изречението, с което човекът от този знак ще зареже гаджето си. Лъвът е горд и обсебен от себе си. Той ще гледа да е човекът, сложил точка на отношенията. Нещо повече – той добре ще е обмислил детайлите около самата раздяла. Лъвът иска да е в центъра на вниманието, следователно той ще е готов за скъсване в момента, в който усети, че партньорът му не му обръща достатъчно внимание. Това е знак за Лъва, че тази връзка няма да проработи.

 

Дева

„Ако ме беше послушал, пътищата ни нямаше да се разделят!“ ще бъде репликата на Девата като основание за раздяла. Девите са перфекционисти. Те правят всичко за хората около себе си, но очакват същото в замяна. Освен това този знак е известен с това, че обича да изразява мнението си и че очаква другите да се съобразяват с него. Ако обаче партньорът на човека Дева не успее да оцени неговите предложения, мнения и разсъждения, той ще го разлюби доста бързо.

 

Везни

Това е знакът, който има нужда от баланс и хармония и който мрази всичко, което смята за грозно или неприятно. Везните не обичат да си създават врагове, затова гледат да късат взаимоотношенията си по един дипломатичен начин. Те го правят наистина любезно, без никаква агресия. Вярват в споделената отговорност и знаят, че грешката е и на двете страни. Следователно те зарязват гаджето с думите: „Просто не ни е писано да сме заедно – не сме подходящи един за друг!“.

 

Скорпион

„Тази връзка ме напряга и изтощава, не е за мен!“ казва най-често Скорпионът, когато къса с половинката си. Този тих и привидно спокоен знак може да „ужили“ партньора си супер ненадейно, когато другият най-малко го очаква. Скорпионът няма проблем да си тръгне безшумно, когато е решил, че иска да започне нов живот. Лошото е, че той го прави толкова изненадващо, че вкусът в устата на зарязания човек, дълго време ще остане горчив.

 

Стрелец

Ако излизате със Стрелец, не забравяйте, че той винаги ще държи на личната си свобода. Следователно, той може да реши да ви зареже с думите: „Нямам нужда от сериозна връзка в момента.“ Този знак обича да прави нещата по свой начин. Ако нещо не му харесва във връзката, той ще си каже направо, защото цени истината. Стрелецът е доста откровен и когато реши да прекрати връзката ще постави всички карти на масата.

 

Козирог

„Ти не положи достатъчно усилия в тази връзка!“, това са думите, с които най-вероятно Козирогът ще сложи край на романтичните си отношения. Това е разумен и практичен знак, който гледа на нездравословната връзка, като на огромна загуба на време. Козирозите са известни с това, че са трудолюбиви и амбициозни и са склонни да ценят кариерата и сигурността си над всичко. Те няма да си губят времето с несериозен партньор.

 

Водолей

Този знак цени преди всичко приятелството, дори с романтичната си половинка. Освен това Водолеят е фиксиран знак, който трудно допуска хората от живота му да си тръгват току-така. Ако обаче той е сигурен, че нещата с партньора му просто не се получават, той ще намери сили за раздяла. Вероятно Водолеят ще заяви на половинката си: „Мисля, че с теб ще бъдем по-щастливи като приятели.“

Риби

 

Този знак живее в свят на фантазии и на него му отнема известно време, докато осъзнае реалността и най-вече, докато я приеме. Рибите са много нежни и деликатни. Те по-скоро ще оставят партньорът им да се чуди къде е сгрешил, вместо да му кажат конкретните причини за раздялата. Рибите са знакът, който ще изпитва най-голямо чувство на вина, когато слага край на връзката. Следователно, тяхната реплика ще е: „Ценя те много, имаме страхотни спомени, желая ти късмет в живота!“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бурната любоф на Лалка

Бурната любоф на Лалка

11.10.2020 | 08:58

По интересен начин, но не може да, се разбере, тъй като много съседи има от различни възрасти, сега е Мадам на братчетките си и други.... как да завиждаш на, такъв,, изрут,,....!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?