Следвайте ни

Как пак да стане шумно в семейната спалня

viber icon

Изпращайте си еротични sms-и
В ерата на телекомуникациите е нужно само едно натискане на бутончето, за да запалим отново страстта в брака си. Пращайте по едно флиртаджийско съобщение на ден на любимия, в което може да си позволите да бъдете малко „по-мръснишки” настроени. Може да снимате част от тялото си, която той намира за неустоима, и да му размътите главата с нетърпеливи фантазии за прибиране у дома.

Адам и Ева
Захвърлете нощниците, пижамите и смокиновите листа. Пъхнете се гола, щедра и очакваща в брачното ви ложе. Така хем ще го изненадате, хем има огромен шанс да отложите съня поне с час. Не е тайна, че най-силните сетива на мъжете са визуалните.

Споделете фантазиите си
Няма начин да не сте си въобразявали някакви перверзни неща, които причинявате на партньора си и той на вас. Вместо да се правите на прекалено свенливи, споделете на глас какво точно си представяте за следващия секс. Ще бъдете изненадани от фантазиите, които той ще ви довери. Това със сигурност ще ви сближи още повече.

Бийте си камшика от вкъщи
Позволявайте си поне веднъж в седмицата да не прекарвате свободното си време у вас. Повозете се на виенско колело, направете си разходка в гората, запрашете към близка дестинация и се поглезете със спа процедури. Фактът, че не сте си у дома по пантофи, ще ви подпали „моторетките”.

Направете си среща за секс
Може на първо четене да не звучи особено романтично, но срещата за секс върши чудесна работа в дългите връзки. За много двойки сексът остава на последно място, защото преди това трябва да приберат децата от градина, да отидат на родителска среща или роднински празник. Колкото е нелепо да звучи, направете си едномесечен график за интимните си преживявания и не се подавайте на компромиси с това толкова нужно на връзката ви време. Всичко, от което се нуждае понякога любовният двигател е само една искрица.

Ролеви секс
Преструвайки се, че сте някой друг, ще ви даде възможност да действате различно от собствената си особа. Това ще махне интимните ви задръжки, които винаги са ви човъркали. Няма значение дали сте строга математичка, полицайка, камериерка или жената зад щанда – развихрете различното си амплоа.

Измислете си секс сигнали
Кокетно намигване или пърхащо погалване по гърба е много по-секси, отколкото да кажеш: „Хайде да правим секс.” Измислете си собствени секс сигнали или непонятни за околните думи и винаги, когато ви се прииска да омачкате чаршафите със съпруга си, ги вкарайте в ход.

Изхвърлете леглото
Не е нужно непрекъснато да изтезавате спалнята с интимните си преживявания. Приемете, че креватът е място за сън и го извадете от списъка за правене на любов. Фотьойлът, шкафчето за обувки, дори закачалката в коридора са прекрасни места за доставяне на удоволствие.

Намерете време за интимност
Докосвайте се – колкото повече, толкова повече. Плъзнете леко ръката по бедрото на партньора си, докато той шофира. Прегръщайте го във всеки свободен момент и изхвърлете дежурните целувки за довиждане. Всеки път, когато устните ви докосват тези на другия, нека да се усеща желанието ви за близост. Измислете си пространство за гушкане – пред телевизора или на плетените столчета на терасата. Защото никога не е късно да подарите на себе си и на любимия тунингован сексуален живот, а не нови чехли!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?