Следвайте ни

Как можаха! Хари не очакваше такъв удар от Кейт и Уилям

viber icon

Принц Уилям и Кейт Мидълтън разочаровали Хари. Години наред херцогинята на Кеймбридж бе най-близката на принц Хари в кралския двор. В съпругата на по-големия си брат той намираше разбирането и подкрепата, които му трябваха.

Но щом Меган Маркъл се появи в живота му, ролята на Кейт драстично се промени. Въпреки това, херцогът на Съсекс винаги в приемал Мидълтън като авторитет, а тя никога не му е спестявала мнението си.

Според новата книга „Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor“, излязла във вторник, 30 юни, Кейт е предупредила Хари да внимава в картинката с Меган. Според двамата журналисти и автори на книгата Дилън Хоуърд и Анди Тилет, херцогинята на Кеймбридж доста по-разумно е преценила моментната ситуация.

Тя внимателно е припомнила на Хари, че излиза с някой с напълно различен живот, минало и кариера и ще отнеме много време, грижа и внимание, за да успее да се интегрира. Съпругът на Кейт, принц Уилям пък кратко и ясно е попитал по-малкия си брат дали Меган е „правилният човек“. Важното уточнение е, че и двамата съпрузи са действали, водени само от добрите си намерения към херцога на Съсекс и не с желание да го разубедят за връзката му, пише „Fox News“.

Напрежение
Хари обаче не приема по този начин думите им, вероятно замъглен от чувствата си, и още тези предупреждения слагат началото на напрежението между двете кралски двойки. А Уилям и Кейт са първите, които предричат всичко случило се в последните две-три години.

Чувствителността на херцога на Съсекс продължава и до ден-днешен. Тя се дължи на вината, че не успял да предпази майка си Даяна от трагичната й съдба, въпреки че е бил много малък. А сега приема за свой основен дълг да брани съпругата си и често вижда негативизъм дори там, където той отсъства. Затова и Уилям и Кейт не му се сърдят, предават от lifestyle.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?