Следвайте ни

Как мъжете изненадват жените според зодията си

viber icon

Какви изненади може да очаква жената от мъжа, според неговата зодия? Ето отговорът.

1. Зодия Овен Мъжът Овен обича романтичните чувства и поднася страхотни изненади на женската си половинка. Не е рядкост да се появи с огромен букет цветя, без да има някакъв повод, и да зарадва сърцето на дамата, която обича. Той обича вечерите на свещи, харесва му да избира някое хубаво местенце, където жената да се почувства страхотно и винаги намира начин да я изненада приятно. Ако изненадата не се получи, това не го обезкуражава, а опитва отново. Жената е добре да оцени неговите усилия и да му го каже. По този начин той се чувства удовлетворен и окрилен.

2. Зодия Телец Мъжкият Телец не си пада по изненадите, но по природа е чувствен и нежен. Търпението за него е на първо място. За него изненада би могло да е храна на свещи у дома. Домът е предпочитаното място, защото там той се чувства в свои води. Може да ви изненада с някое страхотно ястие, което го е направил или поръчал, а след това ще ви отведе към спалнята, като ще ви предразположи с някой изкусителен масаж или друга любовна техника.

3. Зодия Близнаци Това е зодия, която обича разнообразието. За нея е характерно, че обича да е заобиколена от други хора. Мъжете Близнаци са много любознателни и обичат да посещават нови места. Затова ако сте жена, няма да е чудно мъжът Близнаци да ви заведе в шумно място, където да е замислил вълнуващи приключения с вас. Не е рядкост да ви изненада с неочаквано пътуване, но без да ви каже накъде и за колко време.

4. Зодия Рак Пазители на дома и семейният уют. Не ги влече особено да пътешестват. Предпочитат си домашният комфорт. Те са непоправими романтици, чувствителни и емоционални. Мъжът Рак може да изненада своята любов като й приготви някоя вкусна изненада, направи подобрения в дома, сложи някакви украшения или пусне романтична музика.

5. Зодия Лъв Лъвовете са пълни с романтика. При него решенията се взимат бързо и емоционално. От него можете да очаквате всякакви скъпи подаръци като колие, обеци, златен синджир, луксозна чанта и какво ли още не. Той иска жената да се чувства щастлива и му харесва да гледа блясъка в погледа й, когато я изненадва. Лъвът обича да гледа красотата на половинката си и това е една от причините да й подарява неща, които я правят още по-красива. Той се гордее с нея и обича да излизат двамата пред други хора. Лъвът е царят, а жената до него е кралицата.

6. Зодия Дева За Девата редът и подредеността са доминиращи в характера им. Те обичат да следват плановете си и мразят, когато настъпят неочаквани размествания или промени. Предпочитат да не рискуват. Ако жената се радва на партньор от зодия Дева, тя може да очаква чистота и подреденост. Възможно е да се е погрижил за вас с някое любимо ястие, което вие непременно трябва да харесате. Ако не го похвалите за старанието, мъжът Дева става заядлив и започва да мърмори.

7. Зодия Везни Мъжът Везна обича разнообразните и красиви местности. Той може да ви отведе там без да ви пита. От него очаквайте щедри подаръци. Нищо чудно, ако е предпочел да ви заведе на интересна изложба, а защо не и друго интересно арт събитие. За него вие трябва да се обличате перфектно и така той ще е горд, че е с вас. Мъжете Везни обичат жената до тях да изглежда красиво и стилно.

8. Зодия Скорпион Те не се свенят да показват своята страст към половинката си. Обичат всякакъв тип изненади, с които да обсипват половинката си. Те се стремят да карат жената до тях да бъде специална. За тях най-добрата изненада е да я заведат на място, където да бъдат само двамата и да си прекарат страхотно. Там мъжът Скорпион би показал цялата си страст и желание да бъдат заедно. Приглушена светлина и тиха музика е любимият фон на тази зодия.

9. Зодия Стрелец Пътешествениците в зодиака. Най-любимата му изненада е да пътува до някъде, без да го е планирал предварително. Изключително спонтанен, той предпочита да отведе своята любима далеч от всекидневието и от обичайните неща, които ги заобикалят. Мъжът Стрелец винаги има ясен и точен план, който крие до последния момент. За него е важно планът да е перфектен, за да може изненадата, която поднася да е истинска и жената да ахне от учудване.

10. Зодия Козирог Мъжът Козирог обича да изпипва нещата. Неговата изненада винаги се обмисля добре. Той не обича спонтанните неща, а когато реши да изненада своята половинка, всичко трябва да е перфектно организирано. Той винаги знае на кое място да заведе неговата половинка и има подготвен план как да я впечатли. Страхотен кавалер е, не забравя да й поднася цветя, да отваря вратите и да подава ръката си. Обича да подчертава своята мъжественост. Харесва му да плаща сметката и се обижда, ако жената тръгне да вади пари.

11. Зодия Водолей Ако жената е романтична и се е влюбила във Водолей, тя може да очаква нетипична изненада от тази зодия. Защото Водолеят е малко странен, когато се касае за любов. Често пъти той се проваля и не е никак сантиментален или романтичен. Затова като изненада може да се приеме обратната му реакция – проява на романтичен жест, който не е типичен за него. Ако сте жена, влюбена в него и усетите такъв жест, това означава, че той наистина държи на вас и ви обича. Когато вашата връзка стане по-сериозна, Водолеят ще започна да ви слуша по-внимателно и да разбира вашите нужди и желания.

12. Зодия Риби Класическата романтика е в сърцето на зодия Риби. Свещите, хубавата храна, букет с цветя и тихата музика са любимите за тях изненади. Очаквайте Рибата да ви сюрпризира с някое авторско артистично изпълнение, с което да разтопи сърцето ви. Мъжката Риба държи да сте особено специална, когато сте в неговата компания и ще ви накара да се почувствате такава.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?