Следвайте ни

Как летува 99-ият тото милионер

Тото милионерите у нас към момента са 102. Само от началото на годината те се увеличиха с 5. Един от новоизлюпените тото милионери през 2019 г. е Теодора Костова от София.

Тя годро зае 99-ия пореден номер в списъка на спечелилите джакпота в играта „6 от 49“. Теодора раздели сумата с Ирена Йорданова, Златомира Стоянова и Петко Карабелов. Тегленето на печелившата комбинация бе навръх Прошка, а късметлиите прибраха по 2 375 357 лева.

Няколко месеца след печалбата екипът на БЛИЦ потърсил Теодора Костова. 33-годишната милионерка ни разказа за емоциите от печалбата и с какво се занимава в момента.

Теодора сподели, че все още е в еуфория, но не се е главозамаяла. Продължава да работи като счетоводител и е запретнала ръкави, за да завърши ремонта на жилището си преди края на лятото.

Точно в последните летни дни Теодора ще се отдаде на заслужена почивка.

В момента тя планира последните детайли от екскурзията си в Италия. Така ще изпълни една от най-големите си мечти и ще обиколи страната на виното, вкусната храна и любовта. Освен най-популярните дестинации там, Теодора планира да обиколи и някои от малките китни градчета на Италия.

Другата мечтана дестинация за късметлийката е САЩ. Това няма да е първото посещение на Теодора в страната на неограничените възможности. Досега обаче това се е случвало само по работа, а предстоящото презокеанско пътуване вече ще е за удоволствие. Теодора смята да посети Западното крайбрежие и най-вече Калифорния.

Веднага след заслужената почивка, 99-ият тото милионер ще се заеме с плановете си за инвестиции. Теди смята да закупи няколко недвижими имота, но ще отдели част от богатството си и за своите близки. Софиянката все още вярва в късмета си и продължава да участва в игрите на тотализатора.

 Ако и вие искате да тествате късмета си, сега е идеалният момент. За тиража този четвъртък - 22.08., общата сума на джакпотите се очаква да достигне 8 810 000 лева, като само в играта “6 от 49” има 5 000 000 лева.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?