1939
Следвайте ни

Как лесно да премахнете петна от фон дьо тен от дрехите си

viber icon

Всяка жена е ставала жертва на петна от фон дьо тен по дрехите си. Дегримьорът обаче не помага, а маслата, които са предназначени за кожата, всъщност може да влошат ситуацията.

Това е така, защото повечето течни или кремообразни гримове - като фон дьо тен, CC кремове, BB кремове, дори оцветени овлажнители - също съдържат масла, което означава, че ще ви е необходим разтворител, който може нежно да ги отстрани от дрехите, без да се разваля тъканта. Можете да спасите вашите ризи, кърпи, постелки за баня и други с тези съвети за бързо и ефективно премахване на петна от фон дьо тен, пише jenite.bg. 

Как да премахнете петна от фон дьо тен на маслена основа

За да премахнете петно от фон дьо тен на маслена основа, трябва да разградите маслата в него. Най-лесният и бърз начин да направите това, е да обработите зоната с препарат за миене на чинии. Тези препарати имат такива съставки, за да успяват да се справят с мазните съдове. Натъркайте петното с веро, оставете да престои малко и след това изперете. 

Как да премахнете петно от фон дьо тен на водна основа

Гениален трик, който ще премахне петно от фон дьо тен на водна основа от килими и постелки за баня? Обърнете се към крем за бръснене, за да премахнете тези петна. Можете също да добавите малко алкохол, ако петното не се отстрани само с крем за бръснене. След като третирате тъканта трябва да я изперете старателно. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?