49
Следвайте ни

Как Кочев ще оправи държавата за 10 дни с 10 репресивни мерки

viber icon

1. Забранявам всички коли над 10 години - ако е "Форд" или "Опел" - 5 години. По този начин изчиствам въздуха и опразвам пътищата от работници във фабрики за хладилници, които карат "БМВ" 7 серия, вместо да се возят на рейс - като всеки беден и глупав човек.

2. Връщам гражданството и изселвам 50 процента от населението обратно по опразнените села и малки градчета, чрез което възраждам земеделието, свиневъдството, сватбите в палатка на центъра, закичване на младата двойка с гердани с пари, курбан и пиянския бой между два враждуващи рода.

3. Забранявам окачването на пране по балконите на градовете, като единствено се допуска секси бельо на жени под 30 години от марките "Триумф", "Тайната на Виктория" и "Скини".

4. Забранявам метални гаражи и найлонови торбички. Ако си беден и нямаш монолитен гараж, паркираш на определените за бедни хора места. Ако си прост и си купуваш един домат и си го носиш в найлонова торбичка, те глобявам и за наказание ходиш с торбичката на главата по Главната и ти викат: Шейм, шейм, шейм!

5. Затварям 80% от университетите в България, като правя висшето образование 10 бона на година, на изпитите разполагам танкове пред аудиториите, военни с "Калашников" вътре - ако някое кретенче посегне да преписва - изстрел в коляното, на единична стрелба, куршум дум-дум. За изучаващите специалности от сорта на "Лингвистика с Бизнес администрация" не хабя куршуми. Пращам ги да си намерят работа и смехът на работодателите ще ги довърши.

6. Забранявам чалгата, кючека и всякакви ориенталски табиети с изключение на пилафа на туркините до нас и характерния за тази част на света подход в секса. Всяко обикновено бебе е задължено да бъде правено на Рейнбоу, по-умните на Мерилиън, гениите на Пинк Флойд. В училищата звънецът звъни с Дъ Бийтълс "Ай уона холд йор хенд", по фабриките дъни Рамщайн, докато роботчета на конвейера сглобяват, а в ресторантите свири мек джаз, Ленърд Коен и Рейдиохед, ако някой реши да реве от депресия по Преслава.

7. Връщам патриархалното общество и християнските ценности. Ако някоя гъска реши да си кръсти детето Дан вместо Йордан на дядо си Даньо от Дупница, бой! Ако вместо да го заведе на църква, да го кръсти, му купи тесни панталони и го запише на Ча-Ча, бой. Ако вместо да си седи вкъщи, да слугува на мъжа си, ходи на "Мацаница", да се лигави с бяло вино и да се прави на художничка - шамари!

8. Махам Монтесорито от детските градини и въвеждам краен патриотизъм. Обличам учителките като Райна Княгиня, чичкото по поддръжката като Ботев, разделям хлапетата на две групи - по-мургавите играят турчета, давам им бейзболни бухалки и който оцелее, има право да гледа анимационно "Време разделно" по време на обяд - пълнени чушки с таратор и грис. Който не оцелее, бой!

9. Уволнявам 90% държавни служители и ги пращам да бачкат на бригади по прибирането на картофи, зеле и цвекло. Връщам смисъла в живота им и самоуважението им. Бачкат 12 часа, после свирят на китари Бисер Киров, танцуват и се натискат с колегата от счетоводството в купчина слама. Ако някой пита за обедна почивка - бой!

10. Забранявам пътуването в чужбина на хора, които си носят багажа в чанти от пазара в Димитровград и се държат в Кьолн като на пазара в Кричим, за да могат хората в цивилизования свят да виждат единствено и само красиви и интелигентни българи като мен!

Ако не ви харесва - бой!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

ХА ХА ХА

ХА ХА ХА

29.09.2021 | 09:00

По-изтънчена сатира и самоирония не бях чел отдавна! Успех на автора, а коментарите отдолу показват само, че добре е напипал байганьовската нишка във всеки велик и неповторим селянин. Дерзай!

Отговори
2 0
Джеръм К. Джеръм

Джеръм К. Джеръм

26.09.2021 | 17:54

Празни мисли на един празен човек

Отговори
2 0
Бай Тошо

Бай Тошо

26.09.2021 | 13:12

Не схващам иронията на тоя налудничав седесарин, защото нали се сещате, че при каквито и забрани да е имало през комунизма, макар че вече през 80-те си беше разгащена работа гонихте 9 милиона, как стана тая работа, като уж ви репресирали, нямало това, нямало онова, гладни, пък се плодят като за последно?

Отговори
2 3
Бай Хитлера

Бай Хитлера

26.09.2021 | 16:11

Като не схващаш трай си и без спам, общинска ***

Отговори
2 2
Ни плагиатствай  Единадесета Божа Заповед

Ни плагиатствай Единадесета Божа Заповед

26.09.2021 | 10:39

Тва всичко общо взето ми харесва като идея но имам едно питане Що за всички други се полага БОЙ а само за администрацията явно като наказание е предвидено натискане с колега от службата в сяното Не е ли много голяма гавра с тия убави хора Нека и за тях да има БОЙ и който оцелее пак БОЙ Струва ми се това за по хуманно отколкото натискането в сяно с колега Пък и от къде толкова сяно

Отговори
4 4
бой по теб само

бой по теб само

26.09.2021 | 16:11

налудничав краварю

Отговори
3 0
007

007

26.09.2021 | 10:38

Да го дух.аш! А женати хубава ли е ? Сдухан скапаняк !!,!

Отговори
2 5
БОНД

БОНД

26.09.2021 | 16:12

СПОКОЙСА ДАН ПОЛУЧИШ ИНФАРТ НА ТИЗ ГОДИНИ, КУ*РВАР.

Отговори
1 2
Дии

Дии

26.09.2021 | 10:33

Поредният който се изживява като интелектуалец. Каквото и да значи интелектуалец.

Отговори
6 6
Пии

Пии

26.09.2021 | 16:13

Съжелявам , но не си ти интелетуалеца. Сори брат.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?