Следвайте ни

Как Джесика Симпсън свали 45 кг след третото раждане

viber icon

Раждането на дете винаги се отразява на фигурата на една жена. Джесика Симпсън също не прави изключение от правилото, но с достатъчно воля успя да се пребори с излишните килограми, натрупани по време на третата й бременност.

39-годишната актриса и певица се довери на дългогодишния си треньор Харли Пастернак. Но въпреки че работят заедно от 12 години, режимът е бил истинско предизвикателство за Джесика, тъй като е включвал програма за захарен детокс, наречена "Sweetkick". Самият инструктор казва, че "този път отслабването е било малко по-трудно, защото Джесика е стартирала от над 100 килограма. Освен това, трите бременности в период от 10 години също си казват своето".

Интересен факт е, че програмата, благодарение на която Симпсън успява да свали 45 килограма за 6 месеца, е съсредоточена върху по-холистичния начин на живот. За разлика от останалите знаменитости, които започват и завършват деня си във фитнес залата, случаят с изпълнителката е различен. Пастернак я кара единствено да ходи пеша. В началото започват с около 6 хиляди крачки, като крайната цел е да достигне 14 хиляди крачки дневно. Това се оказва лесно за пост игане, още повече с бебе в количка, което изисква ежедневни разходки.

Що се отнася до диетата – Джесика е имала право на 3 хранения в рамките на 12 часа, включващи протеини, фибри и мазнини. Наблягала е на карфиол и зелен фасул, запечени с пармезан. Става дума за балансиране по начин, който не е твърде сложен или ограничаващ.

След като е започнала лека-полека да сваля натрупаните килограми, бившата певица е включила и фитнес в седмичните си активности, но отново с мярка – 3 пъти седмично по 45 минути. Личният й треньор смята, че по-голямата част от отслабването се крие в навиците извън залата – добрият сън, полезната храна, ограничаването на технологиите. iwoman.bg

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?