Следвайте ни

Как Дейвид Бекъм спаси Виктория

Освен със здраво и щастливо семейство, Дейвид и Виктория Бекъм могат да се похвалят и със своите бизнес начинания, които им носят сериозни приходи. Но невинаги всичко върви по план. А когато нещата се объркат, имаш нужда от силна подкрепа.

Именно в подобна ситуация е изпаднала Виктория Бекъм неведнъж. В последните години модният й бизнес излиза все на минус и тя има големи дългове от по няколко милиона паунда. Общите загуби се оценяват на близо 42 милиона.

Когато тегли чертата и разбере, че нещата не отиват на добре, госпожа Бекъм търси инвестиции, чиито източници често остават анонимни.

Но усилено се говори, че съпругът й Дейвид неведнъж е финансирал модните й начинания с по някой и друг милион, за да я спаси от напълно възможен фалит, пише The Sun.

Това не бива да ни изненадва, защото добре знаем, че бившият футболист е съпруг за пример. А и все пак Виктория го е дарила с четири деца, което прави напълно логично той да бъде до нея в трудните моменти и да подкрепя мечтите й. Но предпочита да го прави анонимно, за да не придобива нейния бизнес образа на семеен.

lifestyle.bg

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?