Следвайте ни

Как Дейвид Бекъм спаси Виктория

viber icon

Освен със здраво и щастливо семейство, Дейвид и Виктория Бекъм могат да се похвалят и със своите бизнес начинания, които им носят сериозни приходи. Но невинаги всичко върви по план. А когато нещата се объркат, имаш нужда от силна подкрепа.

Именно в подобна ситуация е изпаднала Виктория Бекъм неведнъж. В последните години модният й бизнес излиза все на минус и тя има големи дългове от по няколко милиона паунда. Общите загуби се оценяват на близо 42 милиона.

Когато тегли чертата и разбере, че нещата не отиват на добре, госпожа Бекъм търси инвестиции, чиито източници често остават анонимни.

Но усилено се говори, че съпругът й Дейвид неведнъж е финансирал модните й начинания с по някой и друг милион, за да я спаси от напълно възможен фалит, пише The Sun.

Това не бива да ни изненадва, защото добре знаем, че бившият футболист е съпруг за пример. А и все пак Виктория го е дарила с четири деца, което прави напълно логично той да бъде до нея в трудните моменти и да подкрепя мечтите й. Но предпочита да го прави анонимно, за да не придобива нейния бизнес образа на семеен.

lifestyle.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?