46

Как да й откажеш? Сладката внучка на Искра Радева я върти на малкия си пръст

Трогнаха звездната баба с решението второто внуче във фамилията да носи нейното име

Легендарната актриса Искра Радева стана баба за втори път и внучката й носи нейното име, пише Телеграф. Дъщеря й Лени стана майка отново, този път на момиченце. „Даже не питах как ще я кръстят, макар че подозирах, че ще е на мен. Най-важното е да е жива и здрава. Не исках да им се меся в избора, но ме трогнаха, като ми казаха“, сподели щастливата баба.

Малката Искра се е родила на 15 февруари, а на 40-ия ден й организираха тържество, известно като погача. Тогава за първи път бебето се показва на женската част от роднините и младото семейство спази всички ритуали, като единствените присъстващи мъже били таткото Любо и баткото Криси.

Радева намира време за внучето си наскоро са изкарали цели пет дни заедно, докато младата родилка била в командировка. „Почна вече да ме върти на пръста си – като е в леглото, започва да реве, като я взема на ръце – спира“, разказва още актрисата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Бабоебецъ Мъкърон

Бабоебецъ Мъкърон

28.03.2023 | 15:38

Я и на бабата няма да откажем политкоректно

Отговори
2 2
Пелтекът роди изроди, цял живот обижда на изроди

Пелтекът роди изроди, цял живот обижда на изроди

28.03.2023 | 15:08

Внучката и Искра, ше я натъмънят някак си, ами онази, гладната дърта бездомна пелтека, да вземе да изиграе едно,, голо,, хоро на истинския си свински син...!

Отговори
2 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?