Следвайте ни

Как да възстановим забравена парола във Фейсбук

viber icon

Възможно е да разберете паролите на някого за почти всичко, в което влиза от собствения си компютър, пише actualno.com. Ето един малък трик, който трябва да знаете, може да помогне и на самите вас, ако сте забравили паролата си за дадено приложение, за пощата си и какво ли още не. Единственото условие е някога да сте запазили паролата си и да сте влизали по този начин, без да я въвеждате всеки един път.
 
Ако искате да разберете каква е паролата на някой във Facebook, то той трябва да си я е запаметил и да влиза по този начин без да я въвежда всеки път. Освен това е нужно да видите компютъра му, защото през телефона няма начин да я разберете.
 
За да видите запазените пароли и регистрации на компютъра на някого е нужно да влезете в Settings на компютъра. След това намирате Saved Logins или Saved Passwords. Когато натиснете тази опция ще ви излязат всички сайтове и приложения, в които дадения човек влиза със запазена на компютъра си парола. Натискате бутона „Show Passwords”, тъй като преди това ще са ви излизат само като точки. Когато го направите ще можете да видите паролите на всяко едно приложение, в което са запазени, включително и на Facebook. 
 
Опитайте и ще видите, че по този начин можете да видите кои са и вашите собствени пароли, ако от много време насам просто влизате със запазени такива и сте забравили кои са.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?