Следвайте ни

Как да спечелим от тотото – съветите на изпечния играч

7 965 000 лева ще достигнат джакпотите в игрите на тото 2 в четвъртък, съобщава сайтът на тотализатора. По този повод специализираното издание totokalkulator.com дава съвети как да увеличим шанса си за печалба.

„Късметът работи за онези, които го търсят! И това неминуемо се случва, дори и джакпотът да не е толкова голям”, пишат спецовете.

„Запаленият тотоиграч, който знае и вярва, че наближава и неговият ден, играе с малки суми и редовно печели, ако има късмет. Когато джакпотът е доста голям, играе с по-големи суми, за да изкара повече пари.

Късметът си е наш и работи за нас, независимо от това дали джакпотът е малък или голям. Ако ни е дошло времето – ще го ударим!

Ако късметът ми е с нас, той ще сработи, независимо коя игра играя - 6/49, 6/42, 5/35 или Евромилион!”, убедени са тотоиграчите.

Статистически някои от числата в тиража са се падат по-често от други. Безспорен лидер в историята на тотото е 7, следвано от 23 и 25, а също 36 и 19. Сред челните 10 са също така 24, 38, 40, 31 и 21. Най-рядко излизат 22 и 41.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?