44

Как да се справим с пристрастяването към еротични филми

Ако смятате, че сте пристрасени към гледането на еротични филми, то специалисти откриха как да се излекувате от тази зависимост.

Изхвърлете всички снимки на голи жени и ще се отървете от порнозависимостта, съветват специалисти от Медицинския университет в Луисвил, Кентъки.

Експертите разгадали тайната на пристрастените към порнографията. Те стигнали до извода, че хората не се пристрастяват веднага към неприличните сцени. По време на експеримента учените анализирали стъпките, през които се минава, докато най-накрая не можете са се отлепите от вулгарните сцени, предаде БГНЕС.

Резултатите показват, че всичко започва с разглеждането на голи снимки на противоположния пол. В определен момент започвате да гледате на изображенията с похотливи очи. След това губите контрол над здравия разум, което води до пристрастяване към порнографията.

Професионалният съвет на експертите е да избягвате снимките на разсъблечени жени, само това може да ви предпази от вредното влияние на порноиндустрията.

Изследването е много актуално на фона на информациите, че все повече млади мъже предпочитат да ровят из мръсните сайтове в интернет, отколкото да погледнат любимата до себе си. Много от тях не могат да се възбудят от реална жена и трябва да прибягват до лекарства като Виагра и др.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?