1939
Следвайте ни

Как да разкриете най-големите му тайни с този прост метод

viber icon

Нумерологията ни помага да разкрием интересни характеристики за характера на човек и така да разберем най-дълбоките му тайни. Вижте как да дешифрирате подходяща ли е половинката ви за вас с помощта на числата.

Чрез изчисляване на пътя на живота (на теб и половинката ти) можеш да определиш характера на партньора си в дълбочина (дори и скритите кътчета, които умело успява да скрие). За да направиш това, действай по познатата схема - събери всички цифри от датата на раждането му, пише  cosmopolitan.bg. Например, той е роден на 24.02.1992г. 2 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 2 = 11. Продължаваш да събираш: 1 + 1 = 2. Числото на неговия жизнен път е 2. Нека поговорим за значението на всички числа.

1

Мъжете с път на живота 1 показва, че този човек безспорен лидер. Той е готов да работи усилено, за да постигне целите си и желаните резултат. Но имай предвид, че понякога не е никак лесно с такива мъже, защото са склонни да поставят целите си пред всичко останало.

2

Родените мъже с път на живота 2 не обичат шумните компании и предпочитат да прекарват време насаме със себе си. Те рядко се отварят към хората и постоянно търсят себе си.

3

Мъжете, родени с път на живота 3 винаги са фокусирани върху успеха - личния и професионалния. И основното за тях е собственото им благополучие. Тройките рядко мислят за другите (имай едно наум!)

4

Четворките бързо взимат решения. Те знаят точно какво да правят в дадената ситуация. Но мъжете с този път на живота често зависят от мнението на другите.

5

Числото 5 подсказва, че тези мъже знаят как да обичат, да даряват топлина и положителни емоции на другите. Те винаги са готови да те изслушат и подкрепят. Но много често петиците забравят за себе си и е добре да им се напомня, че е важно да се самосъхраняват.

6

Шестиците са много уязвими хора. И точно заради страха от самотата те създават много познанства и приятели, които не винаги са дълготрайни.

7

Числото 7 е символ на успех и победа. Такива мъже обичат да правят пари, но още повече обичат да ги харчат за себе си и за близките си.

8

Мъжете, родени под числото 8 имат труден характер. Поради това често е трудно да се изградят отношения с тях. Но осмиците постигат големи успехи в кариерата си.

9

Деветките могат лесно да постигнат всяка цел. За тях няма нищо невъзможно, но такива мъже често са потайни по отношение на своята сродна душа. Следователно в личния си живот те могат да имат трудности.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

SUSAN BENSON

SUSAN BENSON

10.11.2021 | 02:52

Здравейте дами и господа, Нуждаете се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите вашия проект? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни по имейл: ([email protected]) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор веднага. Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрение. * Гъвкава лихва - Достъпна лихва от 3%. * Високи проценти на одобрение - имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не пропускайте възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на множество лица и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят. За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашата заявка за заем чрез Имейл: [email protected] WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?