1939
Следвайте ни

Как да подобрите сексуалния си живот в няколко лесни стъпки

viber icon

При дългогодишните връзки има опасност в някакъв момент страстта помежду ви да започне да тлее, вместо да гори. На помощ идват няколко начина, които ще направят нещата в спалнята ви отново горещи. Вижте ги:

1. Отдели време, за да опознаеш себе си

Откриването на твоите модели на поведение, навици и склонности може и невинаги да е най-забавният процес, но не го пренебрегвай, защото по-дълбокото себепознаване ще ти позволи не само да работиш за приемането на себе си, но и да проявяваш повече състрадание и любов във връзката си, пише cosmopolitan.bg.

2. Разбери какво те възбужда

Има два теоретични подхода към ролята на интимността (близостта) за качеството на сексуалния живот. Едната теория казва, че интимността е враг на сексуалното желание. Че се нуждаеш от приключения, мистерия и дистанция, за да се възбуждаш лесно и силно от партньора си. Другата теория казва, че интимността е ключът към желанието. Че трябва да се изучаваш в дълбочина и непрекъснато да се стремиш да се опознаваш повече. Кое е правилното? Нито едното. Или и двете. Зависи от това каква си ти и как преживяваш сексуалността.

3. Пробвай да говориш мръсно и да играеш ролеви игри

Някои забавни начини да се отървеш от рутината в леглото включват говоренето на мръсни приказки и играенето на роли по време на секс. Не се стряскай от мисълта, че това не е за теб. И двете могат да са по-лесни, по-секси и по-малко глупави, отколкото си мислиш.

4. Разговаряй редовно за секс

Редовният разговор за отношенията ти помага да се справиш с проблемите, когато възникват, вместо да оставиш недоволството да разруши връзката ти, нали? Ако ти е лесно да говориш за отношенията си, то да обсъждаш това, което се случва в леглото, ще е естествено и логично за теб. Нали и сексът е част от връзката...

5. Опитай да си направиш ДА / НЕ / МОЖЕ БИ списък

Тези списъци включват разнообразие от секси забавни неща, които да опиташ в спалнята. Трябва ти и половинката ти да попълните такива и след това да седнете и да разгледате написаното едно по едно. Избери си нещо, което да опиташ, в идеалния случай нещо, което и двамата сте обозначили с „о, да, по дяволите“.

 6. Не изваждай секса от ума си

Твоят мозък определя кое е важно за теб чрез комбинация от първични сигнали и съзнателни решения. Мислейки за секса, уведомяваш мозъка си, че това е приоритет за теб. По този начин по-лесно ще преминаваш от режима зает служител и родител с отговорности към този за секси преживявания.

7. Фокусирай се върху усещанията си

Ако откриеш, че мозъкът ти се лута по време на секс, настрой се на вълна еротика. Потърси пет неща, които чувстваш, четири неща, които виждаш, три неща, които чуваш, две неща, които подушваш, и едно нещо, чийто вкус усещаш.

8. Довери се на секс коучинг

Секс коучингът не е само за хора и двойки, които са на прага на раздяла. Всъщност повечето хора биха могли да се възползват от това, за да открият и възприемат желанията си, както и да научат специфични съвети, трикове и инструменти, които ще им помогнат да търсят свободно удоволствието и да му се наслаждават.

9. Не забравяй, че сексуалният ти живот е част от твоя живот

Отнасяй се със същото уважение и разбиране за важност към интимния си живот, както и към работата, приятелството, хобитата, здравето и т.н. Твоето удоволствие си струва да отделиш време, енергия и пари, не мислиш ли?

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Топчията

Топчията

18.11.2021 | 06:12

Да го изважда и преждевременно за да не стане беля. И когато каже моля те изкарай го по-навътре тогава супата сготвена а да и задължително коучинг трябва да има това някаква нова българска дума

Отговори
0 0
ELODIE KOWALSKI

ELODIE KOWALSKI

18.11.2021 | 05:41

Когато на прага ви се появят неочаквани разходи, позволете на CREDITMUEL да ви помогне да намерите покритие. Заемът от тази страхотна организация може да бъде решението, от което се нуждаете , за да не бъдете претоварени, когато разходите за ежедневния живот започнат да се трупат. Днес ви е предложено перфектно решение, кандидатствайте за заем днес от 3000 до 5000000 евро с годишна лихва от 5%. Възползвайте се от възможността веднага и се свържете с нашата поща за бърз отговор чрез [email protected] Ние сме винаги отворени.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?