Следвайте ни

Как да пишем желанията си, за да се сбъднат

viber icon

При всяко новолуние в рамките на 24 часа от настъпването му се пишат желания. Това обаче е свързано с условия, за да има шанс да се сбъднат. 

Най-важните три  условия са:

Желанията трябва да се пишат, а не само умствено да се назовават, 

напишете ги не само на таблета и компютъра, а  най-добре на хартия - да има материален, осезаем носител. Самото написване вече носи в себе си тайнството на реализирането му във физическия мир. Желанията се пишат в сегашно време, все едно вече се е реализирало и вие съобщавате събитието и описвате как се чувствате.

Никога не намесвайте в желанието второ лице,

независимо дали това е съпруг, любовник или родното ви дете. Така нищо не се получава. Първо, защото енергията се разсейва, второ - по фините енергийни закони това се смята за лично вмешателство и желанието веднага се обявява за „невалидно“, невалидна бюлетина! 

Няма значение, че желаете на този човек само най-най-най-прекрасни неща… просто не се получава. Нямаме достъп до тях, това са техните енергийни слоеве, ние нямаме допуск, край, това е. Единственият файл, който можем да редактираме и променяме, е нашият собствен живот, променяме се ние -променя се и околната действителност. Така работи Вселената,

това е законът за Резонанса, живеем във вибрационна Вселена.

Точно затова пишем само за нас. Например: „Аз съм влюбен/а и щастлив/а, имам чудесна приятел/ка/, съпруг/а, която/който е най-прекрасното същество на земята, разбираме се чудесно и се обичаме.“  Това е, без имена, без фокусиране. Ако се фокусирате върху някого, той интуитивно усеща тази енергия и може да я изтълкува като заплаха, ограничение, като тежест и интуитивно да избягва общуването с вас. Получава се обратен ефект.

Подхождайте отговорно, пишете максимално реалистични неща

към настоящия момент от вашето развитие.

Защото се получава парадокс: ако вие се шегувате и си правите експерименти, пишете закачливи и чудновати неща, само за да видите какво ще стане, точно такъв ще е  и отговорът на Вселената към вас. Шеговит и нереалистичен, т.е. - нищо няма стане или ще получите нещо, което ще бъде със силно изкривен образ и ще се чудите защо ви се случват такива неща.

Помнете, че Вселената е огледало - какъвто образ и намерение изпратите, това ще получите след време.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?