Следвайте ни

Кажи ми кога си роден, за да ти кажа какъв си в леглото

viber icon

Има ли значение месецът на вашето раждане за интимния ви живот? Според астролозите - да. Кои са по-решителни, горещи или пък нежни - вижте.

Януари

Родени в най-студения месец в годината, тези партньори винаги са готови да експериментират в леглото. Те са упорити и ексцентрични, въпреки че на пръв поглед едва ли им личи.

Февруари

В този месец се раждат авантюристи. В тях има много страст и вие също трябва да дадете всичко от себе си. Опитайте и може би ще успеете да се свържете. Те са страстни, но емоционално далечни. Но лоялността към близките ще им помогне да изградят успешен интимен живот.

Март

Родените през март обичат да прекарват времето си в леглото. Сексът е много чувствен. Те дават на партньора си всичко, за което мечтаят, и благодарение на това често се издигат до нови върхове на духовност. Те са невероятни любовници, които ще направят всичко възможно, за да ви задоволят и да ви отведат на друго ниво на интимност.

Април

Родените през този месец са независими и когато са влюбени са отдадени изцяло. Те са горещи, впечатляващи и много страстни, но често бързо губят интерес. Трудно е да ги заинтересувате дълго време, но те са невероятно романтични.

Май

Те предпочитат комфортен, чувствен и нежен секс. Обичат самия процес. Искат да правят любов на сатенени чаршафи в превъзходно декорирана спалня и са много придирчиви към връзките си.

Юни

Родените през юни са нетърпеливи да изпробват всяка поза, защото искат да знаят всичко. Те не са толкова страстни като родените през февруари, но са доста ярки. Ако искате да говорите с някого за нещо „мръсно“, попаднали сте на тези, от които се нуждаете.

Юли

Родените в този месец са много емоционални и трябва да се чувстват в безопасност с партньора си. И ако вече са се съгласили да правят секс, ще направят всичко, за да угодят на партньора си.

Август

Те могат да бъдат както изключително егоистични, така и изключително щедри. Искат да имат потвърждение, че партньорът е добър с тях. Мразят да им се казва какво да правят в леглото, егото им страда от това.

Септември

Страстни, но винаги контролират емоциите си. Ето защо, когато става въпрос за секс, партньорът ще трябва да работи усилено, за да го накара да се отпусне. Родените в този месец не се втурват веднага към секса. Ако нямат чувства, няма да направят нищо.

Октомври

Те обичат да рисуват романтична, страстна картина и да разказват на партньора си как всичко ще се случи и как ще се чувстват едновременно. Предпочитат да се придвижват бавно във връзката, за тях романтиката е основна. Родените през октомври може да не са най-страстните, но компенсират това с романтично ухажване.

Ноември

Перфектното въплъщение на това, което се нарича "страстен секс". Те просто трябва да притежават партньора си и да изискват същото от него. Те са собствениците, опитвайки всичко.

Декември

Много креативни в леглото. Те обичат да измислят истории и да играят с партньора си. Понякога може да бъде трудно да се свържете с тях емоционално, но всеки секс с тях е удоволствие.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?