3906

Кажи ми какво прави той след секс, за да ти кажа какъв е

Що се отнася до поведението след секс, митът винаги е бил, че мъжете заспиват, докато жените искат да се гушкат. Реалността обаче е малко по-разнообразна и интересна.

Каквото и да прави вашият избраник, изследванията показват, че поведението след секс, е също толкова важно, колкото и самият секс.

Разбира се, трудно е да разберете какво мисли един мъж във всеки момент, но експертите се кълнат, че начинът, по който той се държи след секс, може да даде сериозна представа какво се случва в главата му.

Какво разкрива за мъжа поведението му след секс:


Гушка му се

Ако след секс иска просто да ви придърпа към себе си и да ви прегърне, дръжте го и не го пускайте! Неговият навик показва, че той е човек, който е готов да формира сигурна връзка, чувства се уверен в изразяването на любов и иска да ви даде обич и подкрепа.

Не иска да се гушка

Повечето мъже попадат в тази категория. Средностатистическият мъж смята, че определението за „следсексуална игра“ е времето между неговия оргазъм и достигането до телефона му. Не го приемайте лично: мъжете са устроени по различен начин и на мнозина не им идват отвътре нежностите след секс. Единственият момент, когато трябва да се притеснявате, е ако той е бил от гушкащия тип, но вече не е. Това може да е знак, че във връзката ви има неизказано напрежение.

Насторението му се променя

Вашият човек обикновено е супер приказлив и приятелски настроен, но след секс става тих и емоционален. Какво става? Той може да се чувства несигурен относно тялото си или представянето си в леглото, или може би просто е в размишляващо настроение след секс.

Заспива

Неговата дрямка не е признак за скучно сексуално преживяване – всичко опира до науката. Ето защо: Сексът стимулира допамина - невротрансмитер, който изпраща в тялото химикали, които ви карат да се чувствате добре. След оргазъм, увеличаването на окситоцин осигурява супер успокояващ ефект, който кара мъжете да жадуват за дрямка. Ако той заспи, просто си му подарила още един незабравим момент под завивките, пише cosmopolitan.com.

Отива до банята

Първата му спирка след секс винаги е банята. Причината? Окситоцинът и друг хормон, пролактинът, играят роля в регулирането на водата в бъбреците и могат да накарат мъжа да почувства нуждата да уринира веднага след секс.

Тръгва си веднага

Ако се случи веднъж, добре. Но ако е доста последователен в този си навик, това е огромен червен флаг. Човек, който ви зарязва след секс, или мисли, че връзката ви опира само до физическа наслада, или има проблеми с интимността и обвързването.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата