1939

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв родител си

Качествата на различните зодии се отразяват пряко върху начина на възпитание на детето. Вижте какви родители са отделните зодии.


Родител според зодията: Овен
Вие сте амбициозни родители. Подкрепяте децата си да вървят напред. Овните са огнен знак и това ги прави доста строги, понякога твърде строги към децата, пише rozali.com. Не забравяйте, че децата имат нужда и от забавление. Понякога проявявате инат и това може да се отрази на връзката ви с децата. Научете се понякога да отстъпвате и отделяйте повече време на изслушвате децата си.

Родител според зодията: Телец
Вие родители, които непрестанно демонстрират обичта към децата си. Смятате за свой приоритет да осигурите добър дом и сигурност на децата си на всяка цена. Понякога прекалявате с грижите и е възможно децата ви да са леко разглезени, поне когато са около вас. Като родител прекарвате много време със семейството, понякога дори твърде много. Давайте повече свобода на децата си и им дайте шанс да спечелят доверието ви.

Родител според зодията: Близнаци
Вие сте импулсивни родители, но и много грижовни. Обичате да прекарвате много време с децата си сред природата, да обикаляте музеи и галерии. Възпитавате у децата си любов към културата. Вярвате в свободата и я давате на децата си стъпка по стъпка, след като се уверите, че заслужават доверието ви. Имате силна връзка с децата си, споделяте си и си говорите много. Единственият ви недостатък е, че понякога сте твърде загрижени.

Родител според зодията: Рак
Вие държите на семейните традиции и учите децата си на същото. Забавни родители сте и прекарвате много време с децата си, експериментирайки с различни активности. Единственият ви недостатък като родители е, че много се бъркате в личния живот на децата си дори след като пораснат.

Родител според зодията: Лъв
Вие сте горди родители и обичате да хвалите децата си пред всички. Държите на образованието, на извънкласните занимания и следите децата ви да са винаги ангажирани, винаги развиващи се и винаги да вървят напред. Обичате да глезите децата си и да им купувате каквото поискат. Понякога обаче забравяте, че децата са деца и имат нужда от своето време и възможност за почивка. Избягвайте да прехвърляте личните си амбиции върху децата.

Родител според зодията: Дева
Вие сте строги родители. Обичате домът ви да е чист и подреден и включвате децата си в домакинските дейности от ранна възраст. Обичате да разговаряте с децата си и уважавате тяхното мнение. Недостатъкът ви е, че понякога се вглеждате твърде много в малките неща и изисквате прекалено много от децата.

Родител според зодията: Везни
Вие държите на образованието и от ранна възраст започвате „обучението“ на детето си. Окуражавате го да оцветява, да рисува, да чете от ранна възраст. Стараете се детето ви винаги да е ангажирано дори под формата на игра. Държите на честността и от ранна възраст стимулирате споделянето. Във вашия дом проблемите се решават с разговори.

Родител според зодията: Скорпион
Скорпионите са активни родители, които държат на здравословното хранене и балансирания живот. Вие сте родители, които никога няма да оставят детето си да яде боклучава храна, защото за вас здравето и добрата форма са приоритет. Насърчавате децата си да общуват и да се ангажират с различни доброволчески дейности.

Родител според зодията: Стрелец
Вие имате склонност да глезите децата си. Не сте строги с тях. Дори да не се справят добре в училище, много вероятно е да не подходите с необходимата сериозност. Опитвате да сте добрият родител, забавният родител и оставяте ролята на „лошото ченге“ на партньора си. Внимавайте, защото е възможно децата ви да не ви приемат с необходимите сериозност и респект.

Родител според зодията: Козирог
Козирозите са стриктни и сериозни и прехвърлят това върху децата си. Макар да е грешка, понякога третирате децата си като възрастни, независимо колко големи са. Трудно правите компромиси, което понякога създава напрежение у дома. Не се страхувате да отказвате на детето си, ако смятате, че искането му е неправилно. Научете се да изслушвате децата си и да правите компромиси.

Родител според зодията: Водолей
Вие сте родител, отворен към новите неща и към различното. Оставяте децата си да проявяват креативност, без да ги ограничавате. Обожавате да прекарвате часове наред в разговори с децата, за да ги опознаете максимално добре. Понякога обаче имате склонност да предпазвате децата си твърде много от околния свят. Дайте им възможност да преживеят истинските предизвикателства на живота.

Родител според зодията: Риби
Вие сте сред най-балансираните представители на зодиака и това се проявява в ролята ви на родители. Давате свобода на деца си, но само ако са я заслужили. Учите децата си, че всичко в живота има своята цена. Държите на образованието, но не до такава степен, че да не оставяте свободно време на децата си. Насърчавате самостоятелността на децата си и стимулирате изобретателността им.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?