Следвайте ни

Кахър в ефира! Рачков призна тежка мъка, не може да прежали...

viber icon

"Най-хубавият и смислен период в моя живот! Убеден съм, че рано или късно “Господари на ефира" ще бъде на екран! Колеги, за мен е чест! Бъдете здрави! Обичам ви!", честити Димитър Рачков рождения ден на "Господари на ефира". Предаването за втора година празнува рождения си ден извън ефир.

Носталгичното послание той сподели във Фейсбук, където рядко е активен.

"На 31 март 2003-та беше излъчен първият брой на “Господари на ефира". В следващите години предаването се превърна в явление, като стана една от най-гледаните, обичани, търсени и уважавани програми в българския телевизионен ефир. До 15-тата си годишнина предаването набра такава сила и популярност, че стана неудобно за много хора на най-различни властови позиции. Но гласът на "Господарите“ няма как да бъде заглушен. Сега той просто вече се чува от уеба", обявиха и от предаването.

fakti.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Да разбира, се..!

03.04.2020 | 17:49

Шошитата са голема работа, особено ДМ да каже,, Шоши, ти мене обичаш ли ма или да те,, изгоня,, изречено с такъв плам под въздействието на некой спирт..!

Отговори
3 0

Бочко

03.04.2020 | 15:38

Живота и ежедневието на Пачков са ми по-важни от моя си живот и ежедневие, защото аз не живея, поради липса на доходи, а ежедневието ми протича в къщи заради 19 годишния разбойник, който ме дебне на улицата!

Отговори
1 2

Чочко

03.04.2020 | 15:32

Братлета, кажете, не Ви ли вълнува живота и ежедневието на Рачков?! Аз следя и се вълнувам от всяка негова стъпка!

Отговори
1 2

Горкия Рачков

03.04.2020 | 10:59

Колко много щастливи моменти има в живота, съдя по вечната му усмивка, но най големия момент, естествено е с Мичету..!

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?