Следвайте ни

Къде сбърка Игнатова? Рачков разкри защо не се е женил

viber icon

Успешен, забавен, симпатичен и... неженен. Димитър Рачков най-после повдигна завесата на личния си живот и отсъствието в него на законна съпруга.
 
"Замислете се само, когато се задава въпрос - зрителят отговаря преди участника - ако не знае отговора - научава нещо повече. А представете си само какво удоволствие е за един заврян зет той да знае отговора на въпроса, а тъщата - не", заяви на Рачков Петър Вучков, легендарният водещ на "Минута е много".

"Ей, заради това не съм се оженил. Защото не мога да надговоря тъщата - не, че някога съм имал тъща, де", засмя се водещият на "Забраненото шоу на Рачков".

С това си признание къде на шега, къде не, но дребният комик отново не пропусна да припомни, че никога не е минавал под венчилото. Припомняме, че той има един син от сценаристката на "Откраднат живот" Христина Апостолова. Двамата са разделени от доста години, след като Христина се залюби с продуцента Евтим Милошев. 

После бившият водещ на "Господари на ефира" имаше доста дълга връзка със своята колежка Мария Игнатова, като на няколко пъти се събираха и разделяха, докато не скъсаха окончателно преди 2 години. 

От близо година Димитър има връзка със силиконовата красавица Анита Димитрова и нещата изглеждат сериозни, но ще видим дали ще се стигне до брак. 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?