Следвайте ни

Къде потънаха милионите на Карамански? Децата му мизерстват

viber icon

Милионите от наследството на Иво Карамански се оказаха мит.

Децата на покойния бос така и не успели да проследят пътя на парите му и да заживеят в лукс, а точно обратното. И те се борели за насъщния, а единственото, което получили от фамилията на татко си, били проблеми. От първата си жена Галя Лукановска, Кръстника има три дъщери - Александра, Десислава и Ралица. Неотдавна Александра проговори за митовете относно милионите на татко си. 


Тя категорично отрече той да й е оставил тлъста банкова сметка, дори напротив. "Не ми остави абсолютно нищо. И да е имало някакви пари, те изобщо не са стигнали до мен. Други са тези, които спечелиха след смъртта му.", намекна тогава щерката, която се изживява като частен детектив. Алекс живее съвсем скромно в столицата, където управлява единствената останала фирма на баща си, която е на доизживяване. Другите две щерки - 30-годишната Ралица и 33-годишната Десислава, също живеят скромно. 


Нелека е съдбата и на извънбрачния му син от бившата гимнастичка и настояща половинка на Александър Сано - Нели Атанасова. Наскоро Иво-младши, който се отказа от фамилията на биологичния си баща Карамански и прие тази на пастрока си - Сано, бил уволнен покрай коронакризата в Холандия, където от изввестно време живее. Преди пандемията момчето работело като готвач на свободна практика близо година и половина, като го ангажирали по ресторанти и хотели. Преди това бил барман и сервитьор, но кулинарията най-много го привличала. 


Сега се опитвал да оцелее, продавайки храна през интернет, но новият му онлайн бизнес все още не можел да потръгне. Припомняме, че митичният Иво Карамански беше разстрелян на 20 декември 1998 година по време на рожден ден. Стрелецът е Стефан Въжарски, който през 2003 година беше осъден на доживотен затвор, пише Ретро. Осъден е да изплати обезщетение на децата на Кръстника, но до днес те не са получили и стотинка. 

Коментари (2)

Запознат

Запознат

09.07.2020 | 18:07

Тези като Карамански са много. Кукловодите ги изкарват отпред, дават им пари, къщи яхти т.н. за замазване очите на простолюдието и когато му дойде времето всичко приключва така. Това чака и сегашният герой от Дубай черепчето, дете се пъне за последно, както и другите като него. Като доказателство вижте "новината" за 33-я й рожден ден, горката нямала пари да го направи както подобава на баш мангизлии. Така,че гледайте да не изтъркате билетчето с подобен късмет.

Отговори
1 0
Ами сега

Ами сега

09.07.2020 | 14:08

Как каде лапат ги курвите хахахахахах

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?