4232

Къци избухна заради мис Силикон: Престанете да шофирате с кокаин в носа, защото...

Шоуменът Къци Вапцаров изригна с поразяващ коментар за „Мис Силикон“ 2022 Катрин Йорданова

Тя бе хваната да кара кола с кокаин в кръвта и задържана за 24 часа, а след това бе пусната под парична гаранция от 5000 лева.

По този повод Къци Вапцаров не се сдържа и написа ироничен пост в личния си профил във "Фейсбук".

 "Уважаеми фолк певици и други хубавици. Моля ви, престанете да шофирате с кокаин в носа, защото само ни отваряте работа после да ни викат bTV-то, да ви коментираме и да говорим празни приказки, от които нищо няма да последва, разбира се",

заяви той.

Това негово мнение предизвика вълна от най-различни коментари, някои от които по-сериозни, а други по-шеговити.

В един от тях мъж каза:

"Трябва да се започне от това, при сериозно превишена скорост, а в този случай - безумна, да се взима книжката завинаги, а возилото да се пресова на кубче за сметка на нарушителя. И солена глоба. Казвам “солена”, а не пари като за половин участие на сватба.

Жена пък опита да „клъвне“ Къци, като написа: "Господин Вапцаров, мисля че нямате ама изобщо никаква квалификация в тази област. Моля, когато се квалифицирате, тогава да ви канят тук и там, а в подобен дух бе и мнението на друг мъж, който погледна весело на темата, но и припомни кои публични личност са сгафили на пътя.

"А защо ви канят вас, не разбирам. Има си разбирачи в тази област: Нойзи, Бело-слава, даже й името го подсказва, Шеф Токев, пак тематично име, само за токшоу, и още много други. Аз не съм чул Къци Вапцаров да е хванат да кара пиян или дрогиран. Моите уважения, но като се квалифицирате, тогава ходете по студиата"

, заяви потребителят.

Под поста на Къци имаше и коментар на разгневена жена, която предположи каква реакция ще последва от страна на полицията заради прегрешението зад волана на „силиконката“.

"Коментарите по bTV ще ги преживеем някак, още повече че имаме дистанционно. Проблемът е, че заради тази ще наслагат на всяко кьоше камери с ИИ",

допусна тя, предаде show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Този

Този

14.02.2024 | 12:02

Беше шоу мен някога . А сега се прави на специалист , по кухи лейки без мозък ползващи наркотици. И после ги разнасят по всички медии. Като се престане да се пише за тях няма да известни и никой няма да ги коментира.

Отговори
3 0
Ставийски

Ставийски

14.02.2024 | 09:48

"Не карам пил!" Катрин: "Не карай с пудра захар в носа!" Диона: "И аз също, и аз!" А сега сериозно, г-н Къци! МЕДИИТЕ ПРОМОЦИРАХА НАД 20 ГОДИНИ ТЕЗИ ПЕРСОНИ! ТЕ ГИ НАПРАВИХА ИЗВЕСТНИ, "ПРИМЕР" ЗА ПОДРАЖАНИЕ НА ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, А ПОСЛЕ ГИ ОПРОСТАЧИХА !

Отговори
15 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?