Следвайте ни

Две зодии срещат любовта, други три - с много пари

Овен Този петък ви очаква приятно пътуване. Наслаждавайте се на всичко ново, което видите. Слушайте повече, за да научите нови и интересни неща.

Телец Този петък не вярвайте на празни обещания  и се пазете от заблуди днес . Доверете се на собствените си убеждения  и не изневерявайте на морала си.

Близнаци Притесненията, които имате са по-скоро във вас самите, отколкото – свързани с реална ситуация. Скоро ще престанат да ви тормозят, ако спрете да им обръщате внимание.

Рак Този петък е ден, в който да помислите за семейството си. Работата може да почака, но понякога отношения не търпят отлагане на вниманието.  

Лъв Денят е чудесен за набавяне на информация или осъществяване на кратко пътуване с определена цел. Подарете си уединение, ако имате нужда.

Дева Този петък рискувате да бъдете заблудени или измамени. Доверете се на сърцето  си - то няма да ви излъже.

Везни Този петък се вгледайте в щастието, което ви дава дома и семейството. Има какво да ви накара да се почувствате щастливи.

Скорпион Денят ви дава уникален шанс, свързан с професионалното ви развитие. Единствено вашата несдържаност по отношение към колега може да ви провали.

Стрелец Очаква ви любовен успех  - това важи главно за необвързаните представители на знака. Други ще прекарат ценни моменти с децата си. Притесненията ви обаче може да ви докарат болежки, не им се давайте.

Козирог Днес може да си позволите да бъдете по-настъпателни в личен план. В друг аспект ви заплашва финансова загуба, но тя ще бъде по някакъв начин градивна.

Водолей Това е ден, в който може да се доверите малко повече на другите. Ако не рискувате нищо сериозно предоставете инициативата на другите, а вие си починете.

Риби Този петък не бързайте за нищо и за никъде. Необходимо ви е пълно спокойствие. Припряността може да доведе до неприятни грешки.  

Източник: Actualno.com

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?