Следвайте ни

Жътвената луна и Петък 13-и се събраха, какво ни чака

viber icon

Във времето, в което любителите астрономи вадят своите телескопи, за да се насладят на рядкото космическо явление, предвестниците на апокалипсиса се готвят за поредната катастрофа.

Жътвената луна е един от най-впечатляващите астрономически феномени, известни на човечеството. Появявайки се при залез, това е най-близкото до есенното равноденствие пълнолуние, то се разполага доста ниско на хоризонта, поради което Луната изглежда огромна.

Жътвена я наричат земеделците, защото тя съвпада с края на лятото и началото на есента - времето за жътва. Тази година тя се появи в петък, на 13-ти. Това се случва веднъж на 20-30 години. Но Женевиева Бразел предупреждава, че ние никога повече няма да имаме шанса да видим такава луна, пише в. "Дейли Стар". Бразел е посветила живота си на търсенето на предвестници на апокалипсиса и смята, че днешната луна, появила се в небето, ще е началото на края на света.

"През септември всички трябва да сме готови. Там е и еврейската Нова година, и деня на изборите в Израел. И Жътвената Луна. Само си помислете. Жътвата е готова, ние сякаш сме невести, които се събираме под покровителството на нашия Спасител и Господ", смята тя.  blitz.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?