Следвайте ни

Йордан Йовчев се върна триумфално

viber icon

Йордан Йовчев се завърна на сцената на VIP Dance, след като спечели  “сребърно-златен” медал от световното първенство в Лондон, както се изрази Галена Великова. В шоуто обаче Данчо нямаше конкуренция и журито го награди със златен медал, оценявайки го с 30 точки. Той заедно с Тереза Маринова, Мако и Ралица показаха уникална хореография на джаз. Появявайки се на сцената като кроманьонци, само в две минути отборът успя да пресъздаде еволюцията на човечеството. Мръсните танци се оказаха най-коварните в снощното предаване. Изпълнението им успя да притесни гимнастичката Симона Пейчева, което зрителите видяха от видеовизитката є. Това се усети и на сцената, за което тя и Крум получиха най-ниската оценка на журито от 26 точки. Същия резултат събра и отборът на Райна и Фери, които също танцуваха мръсни танци. И въпреки близките резултати на участниците, тези два отбора са последни във временното класиране.

“Самбата тече във вашите вени” беше коментарът на Орлин за изпълнението на Анелия Раленкова и Ники Сотиров, които получиха 27 точки. Същият сбор от оценки има и отборът на Боби Турбото и Мария Силвестър, преобразени в индийци за техния етнотанц. След изпълнението им Боби призна, че не се притеснява от конкуренцията, отбелязвайки обаче танцувалните възможности на Деян Донков.

А именно Деян Донков и неговият отбор ни върнаха в ерата на египетските фараони. Професионалната танцьорка Маргарита Будинова видяхме преобразена в Клеопатра, която се появи на сцената върху трон и обвита с истинска змия. И въпреки краткото време, което имаше отборът за подготовка, заради пътуването на Кристина и Деян с Народния театър във Варшава, те получиха 29 точки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?