Йордан Йовчев се върна триумфално

Йордан Йовчев се завърна на сцената на VIP Dance, след като спечели  “сребърно-златен” медал от световното първенство в Лондон, както се изрази Галена Великова. В шоуто обаче Данчо нямаше конкуренция и журито го награди със златен медал, оценявайки го с 30 точки. Той заедно с Тереза Маринова, Мако и Ралица показаха уникална хореография на джаз. Появявайки се на сцената като кроманьонци, само в две минути отборът успя да пресъздаде еволюцията на човечеството. Мръсните танци се оказаха най-коварните в снощното предаване. Изпълнението им успя да притесни гимнастичката Симона Пейчева, което зрителите видяха от видеовизитката є. Това се усети и на сцената, за което тя и Крум получиха най-ниската оценка на журито от 26 точки. Същия резултат събра и отборът на Райна и Фери, които също танцуваха мръсни танци. И въпреки близките резултати на участниците, тези два отбора са последни във временното класиране.

“Самбата тече във вашите вени” беше коментарът на Орлин за изпълнението на Анелия Раленкова и Ники Сотиров, които получиха 27 точки. Същият сбор от оценки има и отборът на Боби Турбото и Мария Силвестър, преобразени в индийци за техния етнотанц. След изпълнението им Боби призна, че не се притеснява от конкуренцията, отбелязвайки обаче танцувалните възможности на Деян Донков.

А именно Деян Донков и неговият отбор ни върнаха в ерата на египетските фараони. Професионалната танцьорка Маргарита Будинова видяхме преобразена в Клеопатра, която се появи на сцената върху трон и обвита с истинска змия. И въпреки краткото време, което имаше отборът за подготовка, заради пътуването на Кристина и Деян с Народния театър във Варшава, те получиха 29 точки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?