2374

Животът ѝ не е лесен: Силвена Роу сподели какво прави след "Мастър шеф" СНИМКИ

Популярната телевизионна водеща Силвена Роу потвърди отново, че повече няма да е част от шоуто „Мастър Шеф“. Тя отдели 15 минути в неделя, за да отговаря на въпроси на свои фенове в социалните мрежи. Някои от питанията бяха свързани и с предаването и кога ще я видят отново в него.

„Скоро ще имам нещо много велико в България, където всички ще можете да дойдете и да ме срещнете, но засега не издавам. Нямам идея кога ще е началото на „Мастър шеф“, няма да съм част от него. Сигурна съм, че ще е много хубаво. Но аз имам много нови проекти. Аз съм на много различни места постоянно, работя из цял свят. Нямам никакво време за четири месеца снимки в България. Но ще си остана задължително зареждаща и позитивна и с много интересни нови проекти в България.

Очаквайте нещо страхотно – два нови проекта в България, даже три. „Мастършеф“ съм сигурна, че ще е много хубаво, тъй като го прави БТВ.

Надявам се колегите от журито да са с години опит, тъй като участниците идват, за да се учат. Ако нямат опит, нищо не може да стане. Очаквам ви скоро пред малките екрани. Ще е нещо много интересно. Да, ще има мъже без дрехи. Откъде накъде да няма? Но нищо вулгарно, нищо мръснишко. Всичко ще е с лукс и стил и ще е полезно за вас“, разкри Роу.

Тя бе помолена от своя последователка да разкаже как минава един неин ден.

„Винаги започвам с един ритуал – хранене. Този ритуал включва много силни антиоксидантни суперхрани, които ме подготвят за деня. След това правя упражнения, имам фитнес. Много не го обичам, но ходя. Аз съм привърженичка на бързото ходене. Ходя между 6 и 8 километра на ден и се чувствам много добре. Правя и йога, а веднъж в седмицата – пилатес. Това е най-важната част от деня ви. След това зависи в кой ресторант съм, много-много не закусвам. Правя си специални супер храни. Обядът ми е малко по-екзистенциален. Там наблягам силно на протеини, има и някои въглехидрати, но най-вече алтернативни. Вечеря почти избягвам. Аз отслабвам вече и в ръцете. Моят режим на храна е свързан с моя начин на живот. Гледам си здравето, спокойствието, не се стресирам, щастлива съм. Не си мислете, че животът ми е лесен. Постоянно се движа, но пък е интересен и съм благодарна. Трябва да спите поне 8 часа на вечер. Това е лукс. Освен това трябва да сте благодарни. Всяка сутрин трябва да благодарите. Трудности винаги ще има, но животът е прекрасен“, споделя тя.
Шеф Роу разкри какво планира в бъдеще: „Скоро ще съм пак на Малдивите, там си ходя 4-5 пъти в годината. Имам нов проект в Доха, Катар. Дубай е страхотно място, храната е много космополитна. Там са 8400 ресторанта. Има индийска, пакистанска, филипинска, японска, италианска, френска, руска, турска – всякакъв вид кухня. Интересна и вибрантна е. Дубай е спокоен и интересен град, супер луксозен. На мен много ми допада, защото ме успокоява“.

Един от въпросите на последователите й сериозно я изненада: „Защо съм си променила веждата? Няма две вежди на нито един човек, които са симетрични. Ами такива са ми, какво да направя сега“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Ели

Ели

10.06.2022 | 06:06

Аман от тая дърта кур*ветина. Няма ли за какво друго да пишете?

Отговори
0 0
Това

Това

09.06.2022 | 02:20

е звяр, грозен при това.

Отговори
2 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

08.06.2022 | 16:46

Чесну....и пидесе тона жилязу да ми дават, ей тъй-бизплатну, ни са фащам да плю.щя таз роу ли е, моу ли е. Такваз жина е способна да уткине краставицата кат идното нищу и за ощи да пита. Асъл хищник ша е вав кревата. Ша мята горкиа маж кат мачка у дирек ,саму някуй мазухист ша са пробва. По далеч ут таквиз кат нея а и кат й зяпам манджити, можи да та умори ут глад. Ай бегай отука.

Отговори
8 4

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?